nlc.hu
Horoszkóp

Ezekben a csillagjegyekben vakon megbízhatsz

Ezekben a csillagjegyekben vakon megbízhatsz

Ők azok a csillagjegyek, akikben valóban vakon megbízhatsz.

Bak

A Bakok megbízható emberek az élet minden területén, így a barátságban is. Soha nem avatkoznak bele mások életébe, kivéve, ha kimondottan kérik tőlük. Ha egy Baknak mondod el a titkodat, biztos lehetsz benne, hogy nem fedi fel azt mások előtt és nem fog vele visszaélni sem. A csillagjegy szülöttei számára ugyanis nem opció, hogy bizalmas információkat használjanak fel.

Csillagjegyek és a bizalom

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlánok hűségesek, kedvesek és arra törekednek, hogy az emberek megbízzanak bennük. Tisztában vannak vele, hogy a pletyka mennyire pusztító lehet. Nagyra értékelik a barátságot, a bizalom eljátszása pedig ellentétes az elveikkel, éppen ezért őrzik meg minden körülmények között a titkokat. 

Halak

A Halak szülöttei megtiszteltetésnek és kiváltságnak érzik, ha rájuk bízod a titkodat, már csak ezért sem adnák tovább azokat senki másnak. Ne csodálkozz azonban akkor sem, ha már azelőtt ráéreznek a titokra, mielőtt elmondanád nekik, ugyanis rendkívüli mértékben intuitívak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top