nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek minden máshogy alakul

Ezeknek a csillagjegyeknek minden másképp fog alakulni, mint, ahogy tervezték

Mutatjuk, kik ők.

Bika

A Bika nehezen változtat az életén és az elképzelésein is. Van egy minta, amit követ, „ilyen a jó munkahely”, „ilyen társ illik hozzám” stb. Hiába ütötte már meg ezekkel sokszor a bokáját mégis mindig ugyanolyat választ. Most viszont valami új érkezik hozzá, méghozzá megállíthatatlanul. Már egy ideje igyekszik betörni, de mivel a Bika makacs és inkább az ismert rosszba menekült, eddig nem sikerült neki. Most viszont meg fog történni, például úgy, hogy a Bika rájön, választhat olyan társat, amilyet szeretne, és nem olyat kell, mint amilyet, szerinte, a szülei várnak tőle. A változás boldogságot hoz a számára.

Csillagjegyek és a jövő

(Fotó: Getty Images/d3sign)

Szűz

A Szűz aztán tényleg a tervezés nagymestere, mindent előre megtervez, méghozzá jó alaposan és ragaszkodik hozzá, hogy hajszál pontosan úgy is történjenek a dolgok, mert így érzi magát biztonságban, ráadásul azt hiszi, hogy mindent mindenkinél jobban tud, és biztosan az ő fejében születik meg a legjobb forgatókönyv. Így fel sem merül benne, hogy máshogy is lehetne, mint, ahogy ő gondolja. A sorsnak azonban most más tervei vannak, mint neki, és a sors az erősebb. A Szűz ettől először nagyon megijed, de később rá fog jönni, hogy klasszabb dolgok történtek vele, mint, amiket ő eltervezett.

Vízöntő

A Vízöntőnek mindennél fontosabb a szabadság és ezen kívül nem is ragaszkodik túlságosan semmihez, de azért vannak olyan téves gondolatai, amikkel ezt igyekszik védeni. Például hajlamos azt hinni, hogyha segítséget kér, akkor kiszolgáltatottá válik és csorbul a szabadsága. Most viszont könnyen kerülhet olyan helyzetbe, amikor mindenképpen segítséget kell kérnie, ráadásul olyan embertől, akit, szintén a szabadsága védelmében, elmart magától. Szerencsére az illető szívesen segít és a Vízöntő végre rájön, hogy ideje felülírni az elképzeléseit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top