nlc.hu
Horoszkóp

Gonosz csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek rettentő gonoszak tudnak lenni

Ha kitör a balhé, először hisztizik, majd válogatott sértéseket dobál: bárkihez a közelében.

Kutatásokkal is alátámasztották, hogy azok az emberek, akik kevesebbet bosszankodnak, és nem táplálnak magukban negatív érzéseket a társaik iránt, egészségesebbek maradnak és tovább is élnek.

Gonosz csillagjegyek

Fotó: master1305/Getty Images

Szűz

Mindent tökéletesen szeretne csinálni, és a képességei meg is vannak: de ő sem nemes céloknak szenteli. Pillanatok alatt átlát az embereken, ezzel akár a fejlődésüket is segíthetné. De nem, elteszi magának, hogy a kellő pillanatban bántásként rukkoljon elő vele. Ha neki nem megy valami, más se legyen boldog!

Skorpió

Nagyon érzékeny, és ha nem tanulja meg kezelni a külvilág ingereit, gonosszá válik. Egy idő után mindent személye elleni támadásnak vesz, és ahelyett, hogy lerázná magáról, gondosan dédelgeti a sérelmeket. Amint rájön, hogy „ellenfelének” mi a gyenge pontja, bosszút forral, és kivitelezi.

Bak

Hűvös, hideg, titokzatos, ha problémája van, és csak egy alapos veszekedés hoz számára kielégülést. Direkt úgy viselkedik, hogy abból galiba legyen, kiválóan teremt indokot a bosszúra. Ekkor szemtől szemben megaláz, a hátad mögött pedig pletykákat terjeszt. Amíg nem békél meg önmagával, marad számára a háború.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top