nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Merre lépsz tovább? – Heti holdhoroszkóp 2022. november 30-december 6.

A Hold egész héten növő fázisban van, ezzel segíti mindazt, amit növeszteni szeretnénk. Most tegyünk konkrét lépéseket céljaink felé!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – november 30.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő, 1:15-től Halak
Kedvező: locsolás, segítő tevékenységek
Nem ajánlott: fodrászat, alkohol, sok kávé, bódító gyógyszerek

Adj teret képzelőerődnek, merj túllátni a megszokott köreiden! Lehet, hogy most még nincs racionális érved ahhoz, amiről álmodsz, de eljöhet még hozzá a lehetőség. Ez azonban nem ok arra, hogy háttérbe szorítsd aktuális feladataidat, ezeket érdemes lenne minél előbb elvégezni, hogy ne torlódjanak fel az ünnepi időszakra. Mindeközben ügyelj rá, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot vegyél magadhoz.

CSÜTÖRTÖK – december 1.

A Hold: nő
Jegy: Halak
Kedvező: locsolás
Nem ajánlott: fodrászat

Engedd szárnyalni jókedvedet, minél jobban át tudod ragasztani környezetedre, annál jobb! Akár vendéglátásban is érdemes ma gondolkodni, bár még nincs itt a hétvége. Hallgass intuíciódra, vajon mit súg belső megérzésed? Ne fedd el ezt a hangot a külső zajjal! Ne feledkezz el növényeid locsolásáról, bár már nem igényelnek annyi vizet, mint a nyári kánikulában. Mindenféle vizes házimunkának is kedvező a mai holdállás.

PÉNTEK – december 2.

A Hold: nő
Jegy: Halak, 5:41-től Kos
Kedvező: gyorsan és dinamikusan elvégezhető feladatok
Nem ajánlott: fogászati kezelés, nehéz munka

Friss, úttörő erők ébredhetnek benned, de hirtelen, váratlan események is bekövetkezhetnek, amire nem feltétlenül számítottál így a hétvége előtt… De ne aggódj, erősebb vagy, mint gondolnád, illetve az égi erők is segítségedre lehetnek, csak győzd kitartással! Fogadd nyitottan az újszerű dolgokat, add meg nekik az esélyt, hogy eddig szokatlan perspektívát nyissanak meg előtted. Veszélyes lehet a kapkodás, csak megfontoltan szaladj előre…

SZOMBAT – december 3.

A Hold: nő
Jegy: Kos
Kedvező: kirándulás, tánc, kenyérsütés
Nem ajánlott:fogászat

A tüzes Kos erő vehemenssé tehet, semmi nem állhat utadba, ha igazán elhatároztál valamit. Törj előre bátran, most ostromold meg azt a csúcsot, amit már régóta szerettél volna megmászni. Nem arról van szó, hogy könnyű lesz, de most áttörhetsz olyan külső vagy belső akadályt magad előtt, ami eddig nem sikerült. Akár rövid idő alatt nagyobbat léphetsz előre, mint az elmúlt időszakban összesen.

Lépcső a fényre

A fény felé vedd az irányt (fotó: Unsplash)

VASÁRNAP – december 4.

A Hold: nő
Jegy: Kos, 12:38-tól Bika
Kedvező: kirándulás vagy legalább séta a természetben
Nem ajánlott: fogászat

A Hold ma átlép a Bika jegybe, így ma erősödhet stabilitásunk, jól megvethetjük a lábunkat, kitartásunk is példaértékű lehet. Ugyanakkor az újításokra nem feltétlenül leszünk nyitottak, ami némi feszültséget generálhat a családon belül. Nem kéne ezzel elrontani a hétvége hátralévő részét… Kezdd el már ma az ünnepi díszítést, ha fenyőfát még nem is állítunk, de a lakást már adventi hangulatba lehet hozni.

HÉTFŐ – december 5.

A Hold: nő
Jegy: Bika
Kedvező: rendteremtés, lakásszépítés
Nem ajánlott: fogászat

Fordulj mély empátiával és megértéssel a többiek felé, ennél nagyobb jót nem is tehetnél most velük! Amint megérzik rajtad ezt a viszonyulást, remélhetőleg feladják esetleges ellenszenvüket és ellenállásuk is nyomtalanul fog elpárologni. Ha jut rá időd, folytasd a lakás szépítését.

KEDD – december 6.

A Hold: nő
Jegy: Bika, 21:48-tól Ikrek
Kedvező: költségvetés készítése
Nem ajánlott: mosás

Ma válassz olyan tevékenységet, ami nem stresszel annyira és a lehetőségekhez képest kicsit el tudsz lazulni közben. Ügyelj a nyakadra, válladra, napközben állj meg egy kicsit és óvatosan mozgasd át ezt a területet, próbáld ledobni válladról a mázsás súlyokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top