nlc.hu
Horoszkóp

Decemberi Ízing Klára-horoszkóp

Havi horoszkóp 2022. decemberre

A Nap és a Jupiter között létrejövő fényszögkapcsolatról elmondható, hogy hajlamossá válhatunk a túlzásokra, kevesebb kedvet érzünk a munkához, és nagyobbat a pihenéshez, a láb lógatásához.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – decemberi horoszkóp

Már a hónap elején olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt a lelkedet ünnepi díszbe öltöztetheted. Az év legszebb ünnepe varázslatosan zajlik majd, amikor a lelked csordultig lehet szeretettel. Amire jobban oda kellene figyelned, az nem más, mint a kommunikáció. Ugyanis a környezetedben több az ideges ember, akiknek a stílusa és a mondandója is irritálhat. Ám most nem veszed fel az eléd dobott kesztyűt, így jól kijöhetsz mindenkivel. Anyagiak terén váratlan és kellemes meglepetésben lehet részed.

Bika – decemberi horoszkóp

Rólad általánosságban elmondható, hogy nem szereted a változásokat, ám olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor úgy gondolhatod: ne történjen minden a megszokott kerékvágásban. A bekövetkező változás olyan jó hatást gyakorolhat rád, hogy ennek hatására másként láthatod a világot, és benne a saját helyedet. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulsz, ebben fantasztikus sikert érhetsz el. Viszont anyagi ügyeid siralmasan alakulhatnak, jobban vigyázz az értéktárgyaidra is.

Ikrek – decemberi horoszkóp

Rendkívüli energiával rendelkezhetsz, de ha ezt nem tudod levezetni, akkor akár meg is betegíthet. Ajánlott fizikai munkát végezni, sportolni, mert ezekkel helyes mederbe terelheted azt a nagy erőt, ami most jellemez téged. Érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak minden gondolata a pénz körül foroghat, amelyből most neki több lehet, és emiatt a hangulata optimistává válhat. Bírságveszélyes az idő, tartsd be a szabályokat!

Rák – decemberi horoszkóp

A környezetedben több olyan személy van, akikkel jól kijöhetsz. Olyan titok is a tudomásodra juthat, amelyet felhasználva előnyös helyzetet élvezhetsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad körül foroghat az egész világ, aki olyan dolgokat mondhat, amivel nemcsak téged, hanem a közelében tartózkodókat is elvarázsolhat. Ám megeshet, hogy nem kapod meg azt a pénzt, amint amire számítottál, vagy aminek a megkeresésébe nagy energiákat fektettél. Kollégával legyen tabu téma a pénz, mert olyasmit tudhatsz meg tőle, ami kiboríthat.

Oroszlán – decemberi horoszkóp

Rengeteg feladat szakadhat a nyakadba, nemcsak a munkahelyeden, hanem az otthonodban is. Fizikai munkából is kiveheted a részedet, és megeshet, hogy valakit ki kell szolgálnod, ami nem esik nehezedre, mert szereted őt, vagy amit végzel, azt szereted. A munkában, megélhetésben olyan váratlan fordulat jöhet, ami miatt minden okod meglehet az örömre. Talán olyan lehetőséget is utadba sodorhat az élet, amelyben nagyon körültekintőnek kell lenned, főként anyagilag. Mert lehet, hogy amire igent mondasz, az később csődbe mehet.

December

Itt az év vége (fotó: Unsplash)

Szűz – decemberi horoszkóp

Ha szülő vagy, minden figyelmed a gyermekedre irányulhat, akivel szervezz közös programokat – különösen művészetekkel kapcsolatosat –, amely még varázslatosabbá teheti az ünnepre való várakozást. Illetve magát az ünnepet. Eszedbe juthat a múlt is, amely miatt azért nem érdemes bánkódni, mert ami megtörtént, azon már nem tudsz változtatni. Viszont a tanulságokat leszűrheted belőle, és nem követed el újból ugyanazt. Felettesed idegesebb, és a munkahelyeden is őrjítő helyzet jöhet létre.

Mérleg – decemberi horoszkóp

Minden figyelmed a családodra irányulhat. A szeretteiddel együtt töltött idő, a beszélgetések és a szeretet érzésének szóban való kifejezése miatt boldog időszakot élhetsz. Van olyan kapcsolatod, amelyben neked kellene felhívnod az illetőt, és boldog ünnepet kívánni. Persze csak akkor, ha nem akarod megszakítani vele az ismeretségedet. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ezért ha az utazást nem lehet elhalasztani, akkor közlekedj óvatosabban, vigyél magaddal láz- és fájdalomcsillapítót.

Skorpió – decemberi horoszkóp

Az eredményes kommunikáció hónapját élvezheted, amikor nem lesz tabu téma, mindent meg tudsz beszélni, és ezzel pompás eredményt érhetsz el. Testvérrel, szomszéddal is jól kijöhetsz, a nagyobb vásárlásokat is ügyesen bonyolíthatod. Talán kifoghatsz nagyobb leértékeléseket is, és olcsóbban megúszhatod az ünnepet. Olyan helyzet is létrejöhet vagy olyan személlyel is találkozhatsz, akinek hatására eszedbe juthat a múlt, az emlékek hatására a lelked is összeszorulhat. Ha szülő vagy, gyermeked boldogsága téged is boldoggá tehet.

Hóemberek

Sapka-sál (fotó: Unsplash)

Nyilas – decemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy megfizetik a munkádat. De az is megeshet, hogy vásárlás során élvezhetsz olyan helyzetet, ami jó hatással lehet az anyagi ügyeidre. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad olyan dolgokkal állhat elő, amivel téged idegessé tehet. De megeshet, hogy felbukkanhat az exed, és ő is olyan dolgokat mondhat, ami miatt csalódottnak érezheted magad. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt hullámzó érzések keríthetnek hatalmukba: lesz, aminek örülsz, és lesz, ami miatt lelki fájdalmat érezhetsz.

Bak – decemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy minden szem rád szegeződik. Népszerűbb lehetsz, mint eddig bármikor. Olyanok is kedveskedhetnek, akik korábban talán rád sem hederíthettek. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert ugyan lehet bevételed, de olyan kiadásod is, ami némi odafigyeléssel elkerülhető lenne. A szerelmi kapcsolatokat nehézzé teheti, hogy a kedvesednek olyan problémája támadhat, amely nincs jó hatással a biztonságérzetére. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy kiderüljön, légy körültekintőbb.

Vízöntő – decemberi horoszkóp

Megeshet, hogy a világban olyan esemény következik be, ami miatt te mégsem aggodalmaskodsz. Mert a te életedre ez nem vet olyan sötét árnyékot, mint másokéra. A családtagok között lehetnek olyanok, akik igyekeznek boldoggá tenni téged, és vannak olyanok, akik miatt viszont a vérnyomásod az egekbe emelkedhet. A szerelmi kapcsolatokban olyan feszültség jöhet létre, hogy megeshet, a viszonyotoknak vége szakadhat. Ha szülő vagy, gyermekednek nézd el az izgatottságát, és szervezz vele közös programot.

Halak – decemberi horoszkóp

A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely miatt csalódottnak érezheted magad. De az is lehet, hogy a felettesed viselkedése miatt jöhet nehezebben álom a szemedre. Megeshet, hogy olyan változások jöhetnek létre a munkahelyeden, amikor érdemes lenne körülnézni az álláspiacon. Olyan váratlan találkozásban lehet részed, amely felvillanyozhat. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, ami el tud romlani, az el is fog. Eszedbe juthat a múlt, és talán könny csilloghat a szemedben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top