nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek és a csalódás

Ezeknek a csillagjegyeknek könnyen kicsúszik a talaj a lábuk alól

Vannak bizonyos szokásaink, sablonjaink, hogy miként reagálunk adott helyzetben. Mindegy, hogy szerelmi csalódás, vagy egy elveszített állás, vagy csak egy rossz nap rossz helyzetei.

Halak: valóságból álom

Ahogy a strucc homokba dugja a fejét, a Halak úgy menekül az álomvilágába a csúnya valóság elől. A múltba réved, és néha még gondoskodni is elfelejt magáról. Kérd a segítségét! Amikor valaki bajban van, bekapcsolnak az ösztönei. Lassan kimászik  saját bánatából, mert másokon segíteni számára mindig az első helyen van.

Csalódás és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Francesco Carta fotografo)

Bak: munkába menekül

A munka mindig első helyen van számára, de a problémák elől végképp előszeretettel menekül oda. Minden más háttérbe szorul, egyre kevesebbet látják a barátai, a családja. Mivel ezek számára fontos értékek, a lelkiismeretére próbálj hatni. Amint felfogja, hogy elveszítheti ezeket, elkezd harmóniát teremteni az élete különböző területein.

Kos: izomból felejt

A Kos fizikai munkával próbálja feldolgozni az erőteljes érzelmeket. Minél többet sportol, annál kevesebbet beszél a gondjairól. Mániákusan veti bele magát a testedzésbe, de nem fittebb lesz tőle, hanem kimerültebb: a lelki gondok emésztik tovább. Hívd el egy baráti beszélgetésre, és nyisd fel a szemét. Akármennyit fut, a gondok elől nem menekül. Nézzen szembe velük!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top