nlc.hu
Horoszkóp

A horoszkóp szerint ők a dühkezelés bajnokai

A horoszkóp szerint ők a dühkezelés bajnokai

A most következő csillagjegyek szülötteitől nem kell harsány dührohamokra számítanod.

Mérleg

A Mérlegek a zodiákus békefenntartói, ennélfogva pedig a dühöt már személyiségüknél fogva is elutasítják. Ha mégis elérik náluk, hogy kibillenjenek az egyensúlyukból, akkor sem kezdenek teátrális dühöngésbe. Inkább a csendes, bár tartós neheztelést választják, vagy akár teljesen szőnyeg alá söprik a konfliktust. 

Dühkezelés és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/gremlin

Vízöntő

A Vízöntő jegyben születettek utálnak látványosan dühöngeni vagy vitatkozni. Igyekeznek ugyanis minden esetben összeszedett benyomást kelteni, ezzel pedig ellentétben áll, hogy teret engedjenek a felindultságuknak. Ha valaki felhúzza őket, inkább odébb állnak, mintsem hogy konfrontálódnának, vagy egyáltalán kimutatnák, hogy sikerült őket feldühíteni. Emiatt azonban gyakran maradnak feloldatlan nézeteltéréseik. 

Szűz

A Szűz szülötteit eleve kifejezetten nehéz feldühíteni. Az érzelmekhez is logikus, elemző módon állnak hozzá, emiatt a végsőkig képesek megőrizni a nyugalmukat, olyan helyzetekben is, amikor mások már rég tombolni kezdtek volna. Az önkontrollt pedig még abban az esetben sem veszítik el, ha mégiscsak feldühödnének. Ilyenkor sem akarnak ugyanis senkinek sem a terhére lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top