nlc.hu
Horoszkóp

A Rák csinálja a legnagyobb balhét, ha dühös

Ijesztő, amikor ezek a csillagjegyek dühbe gurulnak

Ha láttál már olyan embert, aki majd’ felrobbant dühében, akkor pontosan tudod, hogy miről beszélünk. Ők hárman nem tudják kontrollálni ezt az érzelmet.

Szörnyű érzés, amikor olyasvalakivel találod szembe magad, aki rád zúdítja a haragját. Bármilyen hétköznapi helyzetben előfordulhat ez, és sajnos bármilyen emberi kapcsolatban is. Amikor valakit ennyire elönt a düh, nem tudsz igazán jól reagálni, és az sem segít, ha sírva fakadsz.

dühös ideges férfi

Fotó: Unsplash

Vízöntő: nyugodt emberből fúria

Általában higgadt, nyugodt, és kiváló problémamegoldó. De amikor valóban frusztráló helyzetbe kerül, gondoskodik róla, hogy mindenki rosszul érezze magát körülötte. Ő nem kiabál és nem erőszakoskodik. Viszont kiszámíthatatlannak tűnik: csendes pszichopatának, akik erőszak nélkül is fenyegetően hat a benne forrongó haragtól.

Halak: megbántódik és megbánt

Amikor a Halakat megbántod – legyen valós, vagy vélt sérelem – annyira csalódott, hogy az első reakciója visszaadni a sértést. Hirtelen a fejedre olvas mindent, ami valaha egy picit is zavarta veled kapcsolatban, és végül teljesen megsemmisülsz. Nagyon sokáig dédelgeti magában a haragot, lehet, hogy soha többet nem áll veled szóba.

Rák: képtelen uralkodni magán

Ha valakit nem akarsz nyilvános helyen dühösnek látni, ő az. Sértett gyerekként viselkedik, fejhangon sipítozik, és őrült hisztit vág. Amúgy is szeret drámázni, de amikor haragos, teljesen elveszíti a fejét. Ilyenkor nem csupán látványosan szörnyen viselkedik, de olyan dolgokat vág mindenki fejéhez, amit később nagyon megbán.

(via PinkVilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top