nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem túl kitartóak

Csillagjegyek, akik nem túl kitartóak

Sokan vannak, akikben egyszerűen nincs meg az a képesség, hogy egész életében akadályokkal küzdjön meg, pláne nehezített körülmények között.

Nyilas

Megannyi nagyszerű tulajdonsággal rendelkeznek, de nem szeretnek negatív érzelmekkel foglalkozni, és inkább a jó hangulatban szeretnének elmerülni. Bár egyenesen kimondják, amit gondolnak, gyakran nem próbálnak leülni és nehéz kérdéseket feszegetni, ezért könnyen kifarolnak olyan helyzetekből is, amik már nem túl komfortosak, vagy túl nehéznek bizonyulnak számukra.

Kitartás és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/John M Lund Photography Inc)

Ikrek

Jó hallgatóság és tudnak az érvekkel bánni, vitás helyzeteket kezelni, azonban nagyobb problémák esetén, inkább valami olyan dologra fordítják a figyelmüket, amivel könnyebb foglalkozni. A leggyengébb tulajdonságaik között szokták továbbá felsorolni, hogy amibe belekezdenek, azt nagy eséllyel abba is hagyják, amint az érdeklődésük lanyhulni kezd. A sok befejezetlenség miatt pedig gyakran veszteségek érik, főleg a felelőtlen ígérgetés miatt.

Mérleg

A Mérlegek hajlamosak arra, hogy ne vegyék túl komolyan a dolgokat és úgy egyáltalán, az életet. Úgy érzik, valami nem úgy alakul, ahogyan szerették volna, akkor inkább abbahagyják. Nem ők azok, akik örömmel és készségesen vállalják a kihívásokat, és megbirkóznak az útjukba kerülő akadályokkal. Szeretik a könnyebb utat választani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top