nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a boldogság

Ez a két csillagjegy végre boldogságra talál

Ha te is a következő csillagjegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint örömteli lehetőségekre számíthatsz.

Skorpió

Meglehetősen stresszes időszakot éltél meg. Mostantól végre megérkezik a várva várt fordulat, és már láthatod a fényt az alagút végén. Arra is rádöbbenhetsz, hogy sokkal problémásabbnak ítélted az életedet, mint amilyen az valójában volt. Már ezen a héten is érdemes az apró és kedvezőtlen részletek helyett a teljességre, a valódi szépségre figyelned. Ha akarod, észre veszed! Nagyszerű lehetőségek kellős közepében találhatod magad, ezért is legyél minél figyelmesebb. Ezúttal nem megbecsülnöd, értékelned kell azokat, hanem aktívan részt venni bennük. Ne szalaszd el életed egyik legjobb időszakát!

Boldogság és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Klaus Vedfelt)

Halak

Nagyon intenzív és érzékeny időszakon mentél keresztül, és még az apróbb kihívásokat is megerőltetőnek érezhetted. Ennek mostantól vége! Ideje visszatalálni a régi önmagadhoz, és újra felfedezni az élet csodáit. Figyelj picit magadra, gondold át, mitől leszel igazán lelkes és boldog? Ebbe kellene ugyanis energiát fektetned. Biztosan számos hobbid van, amivel hosszabb ideje egyáltalán nem foglalkoztál. Vedd elő valamelyiket, s alkoss a saját örömedre. A művészet, a kreativitás közel áll hozzád, s mostantól újra kihozhatod magadból a legtöbbet. Engedd meg magadnak a felhőtlen boldogságot! Megérdemled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top