nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp szerelmeseknek

Mi legyen a következő lépés? – Szerelmi horoszkóp 2022. december 10-11.

Érzelmeket, összebújást és jó kis beszélgetéseket rejthet a hétvége. Ha mégis elakad kapcsolatotok, találjatok vissza a közös útra és tervezzétek meg a következő lépést.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vizsgáld meg belső motivációdat a kapcsolatod szempontjából. Segít, ha őszintén megfogalmazod magadnak, hogy mit tartasz benne igazán értékesnek és pótolhatatlannak. Ne vedd a szívedre párod visszajelzéseit! Indulj ki abból, hogy nem akar megbántani. Kicsit tedd félre öntudatos énedet és tekints úgy magatokra, mint két egyenrangú részből álló egységre, mely ugyanabba az irányba halad és egy a célja.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem könnyű önállónak maradni szerelmi kapcsolatodban, de nem lenne jó, ha túlzott függőségbe kerülnél párodtól. Ez akkor sem egészséges, ha biztos vagy benne, hogy ő csak jót akar neked. Ettől még külön, önálló egyéniség vagy. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne kellenének közös célok, sőt, ezek segítik összetartásotokat. Közeleg az év vége, lassan ideje kitűzni a jövő évre vonatkozó törekvéseiteket.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nyugodtan vedd rá párodat, hogy kísérletezzetek. Ha ebbe belemegy, akkor reményteli hétvége elé néztek, melynek során mindketten kellőképpen el tudtok majd lazulni. Légy kedves és megértő, a hétvége ritmusát közösen határozzátok meg. Lehet, hogy szaladnál, sőt rohannál előre, de jobb lenne bevárni kedvesedet és alkalmazkodni az ő tempójához. Együtt többre mentek.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ugye tisztában vagytok azzal, hogy mi is fűz össze ebben a kapcsolatban? Érdemes időről időre felsorolnod, hogy mennyi mindent köszönhetsz párodnak – sőt, a családjáról se feledkezz meg. Ha tisztázod az alapokat, amiből minden más is fakad, akkor sok egyéb dolog kiderül, illetve a helyére zökken. Hétvégén érzelmes nap várhat rátok, különösen, ha meg tudod őrizni jó kedélyedet és humorérzékedet.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fogalmazz sokkal óvatosabban, ha a szerelmednek tett ígéretekről van szó. Hidd el, sokkal jobban jössz ki a dologból, ha megfontoltan, inkább kevesebbet ígérsz, mint ha váltig állítod, hogy a csillagokat is lehoznád neki az égről, de a közelükbe sem jutsz… Párod jobban fog örülni egy igazi ajándéknak, amit a szíved legmélyéből fakadt szerelembe csomagolsz. Haladj lassan, megvizsgálva minden feltörő érzelmet!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ereszd el a párod miatt érzett fölösleges aggodalmaidat, légy engedékenyebb és nagyvonalúbb, mint általában szoktál! Lazíts és főleg ne hibáztasd kedvesedet mindenért – de magadat se! Inkább okuljatok az esetből, hogy máskor semmiképp ne essetek bele együtt ebbe a csapdába. A legjobb, ha nagy közös nevetés lesz a vége, aminek a történetét még az unokáitoknak is mesélni fogjátok…

Szerelmespár sétál

Kézenfogva (fotó: Unsplash)

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vessétek magatokat az élvezetekbe, finom étel, egy kis borozás és rengeteg romantika! Ne aggódj és töprengj párod esetleges hátsó szándékain, inkább érd el, hogy megnyíljon előtted, így egyszerűen tisztázhatjátok, bármilyen ellentét merülne is fel. Jobb az elején elvágni a bajt, mielőtt burjánozni kezd. Legyenek egészséges egyensúlyban saját és párod igényei, ez vezet közös boldogságotokhoz.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Add át magad a szerelemnek és szerelmesednek! Teremtsétek meg a bizalom légkörét hétvégén, akár egy kis közös visszavonulással, lecsendesedéssel. Bízva az őszinteség erejében, tisztázhattok egy esetleges félreértést, jobb, ha ezt nem viszitek át az új évre. Ha minden jól megy, romantikus ajtók nyílhatnak meg előttetek, egy kis kalandvágyra szükség lehet.

Szerelmespár

Ölelés (fotó: Unsplash)

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha esetleg akadnak olyan titkaid, melyeket eddig elrejtettél a szerelmed előtt, készülj fel rá, hogy vad viharokat kavarhat, ha kitudódik. Nem kell mindent elmondani, a legmélyebb motivációkat is felfedni, de azért jó, ha a bizalmadba fogadod őt, különben nem nagyon lehet szó hosszú távú kapcsolatról. Nem kell azonnal döntést hozni egy folyó ügyetekben, alaposan gondoljatok végig minden érvet és ellenérvet!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ráébredhetsz, hogy valójában milyen intenzív érzelmek bújnak meg benned. Óvatosan adagold ezt párodnak, nehogy visszariadjon a nagy vehemenciától. Baljós érzéseidet semmiképp ne vetítsd ki kedvesedre. Mindenkinek lehet rossz napja, bízz benne, hogy hamar elvonulnak felettetek a viharfelhők. Vizsgáld meg érzéseidet és azokat erősítsd, melyek összhangot teremtenek köztetek.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csodálatos légkörben telhet a hétvége, ha mindketten erős derűlátással tekintetek a jövőbe. Tömény romantika is jöhet, de arra érdemes figyelni, hogy ne ragadjatok bele egyfajta lelkiállapotba. Minél mélyebbre süllyedtek, annál nehezebb lesz kikecmeregni belőle. Lehetséges, hogy olyan témákról kéne beszélgetnetek, mely akár mindkettőtökben mély sebeket szakít fel. Próbálj közvetlen párbeszédet indítani!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bízz a megérzéseidben, ugyanakkor a külső inspiráció is segítségedre siethet. Csak minél elfogulatlanabbul, ugyanakkor szívedből szólva kommunikálj. Ha módosítanotok kell a közös irányt, erre is akad lehetőség. Minél belátóbban és megértőbbek vagytok egymással, annál nagyobb az esélye annak, hogy különösebb zökkenő nélkül sikerül megugranotok a következő közös akadályt is.

Ez is érdekelhet Legjobb fej csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top