nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Hogyan segít a fogyó Hold az ünnepi készülődésben? – Heti holdhoroszkóp 2022. december 14-20.

Több dolog is akad, amit a héten támogatni fog a fogyó Hold ereje, legyen szó takarításról, rendrakásról vagy a lakás díszítéséről.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – december 14.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán, 9:45-től Szűz
Kedvező: diéta, rendteremtés
Nem ajánlott: locsolás

Ha lehet egy feladatot delegálni, tedd meg, különösen, ha ez egyáltalán nem tartozik a felelősségi körödbe. Nem kell a mártír szerepébe vonulnod, enélkül is lesz épp elég dolgod így az ünnepek előtt. Ami pedig a saját dolgaidat illeti, gyűjts össze minden benned rejlő rendszeretetet, önfegyelmet, ezt most segíti Szűz jegybe lépő Hold, és az egyes pontokra koncentrálva hatékonyan haladj végig feladatlistádon!

CSÜTÖRTÖK – december 15.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz
Kedvező: fogyókúra, takarítás
Nem ajánlott: nehéz ételek

A fogyó, avagy apadó Hold árnyékában ne várd a növekedést! Inkább egy kis visszahúzódás várható, de ne engedjük, hogy ez rányomja bélyegét a hangulatunkra! Idézd fel győzelmeidet, erősítsd önbizalmadat, ne add át magad a negatív hullámoknak! Inkább tedd be a kedvenc zenédet és vesd bele magad egy jó kis takarításba, ez még testmozgásnak is beillik. A fogyó Hold hatékonyan segít megszabadulni mindenféle szennyeződéstől.

Nő felmosóval

fotó: Pixabay

PÉNTEK – december 16.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz, 20:48-tól Mérleg
Kedvező: méregtelenítés, takarítás, selejtezés

Ma végezz el minden olyan feladatot, amihez precizitás szükséges, nem fogod megbánni! Ha összegyűjtöd az erődet és koncentrálsz, akkor ma olyan sok dolog végére járhatsz, hogy garantáltan nyugodtabb és stresszmentesebb lesz a hétvégéd! Praktikus lenne időt szorítanod egy kis év végi selejtezésre, ez a karácsony előtti nagytakarítást is segíteni fogja. A Hold ereje most megsokszorozza a hatékonyságodat ebben.

SZOMBAT – december 17.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg
Kedvező: méregtelenítés, arctisztítás, szellőztetés

Még van rá idő, hogy kreatív energiáidhoz nyúlj és saját kezűleg alkoss, hozz létre valamilyen kedves ajándékot szeretteidnek. Nem a pénzben kifejezett értéke fog számítani, hanem a törődés, a szeretet, amit belerejtettél és ami megmelengeti az ajándékozott szívét. Ha ezt túl nehéznek érzed, öltöztesd a lakást ünnepi díszbe, de legalábbis tegyél rendet a saját házad táján.

VASÁRNAP – december 18.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg
Kedvező: takarítás, söprés

Ma az lázas ünnepi készülődés mellett vagy ellenére szakíts időt arra, hogy találkozz barátaiddal, szervezzetek egy pihentető, lazító együttlétet. Harmonikus napra számíthatsz, engedd át magad a közelgő ünnep hangulatának. A családban is teremts meghitt hangulatot, nem kell ehhez megvárni a karácsonyestet. S ha jut még rá energiád, pakolj el mindent, ami már nem fog kelleni az ünnepi készülődésben. Egyes sütiknek kifejezetten jót tesz, ha állnak pár napot fogyasztás előtt, ezeket elkészítheted, s ha jól elrejted, karácsonykor csak elő kell varázsolnod mindenki legnagyobb örömére.

HÉTFŐ – december 19.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg, 4:31-től Skorpió
Kedvező: kímélő ételek, mosás, locsolás
Nem ajánlott: műtéti beavatkozás, fodrászat

Lehetséges, hogy a hétfő új helyzetet hoz, akár váratlanul is. A változás nem biztos, hogy elkerülhető, de bennünk van az alkalmazkodás lehetősége. Maradj nyitott az újdonság felé, engedd meg magadnak és másoknak is, hogy a szokásostól eltérő módon, akár vehemensebben reagáljon. Akaratod egyébként is minden nehézségen átvihet, de fontos, hogy józan eszed és belátásod vezessen.

Mézecskalács házikók

Mézecskalács házikók (fotó: Unsplash)

KEDD – december 20.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió
Kedvező: mosás, locsolás
Nem ajánlott: fodrászat

Erős, impulzív érzések törhetnek elő belőled, különösen, ha úgy érzed, hogy valaki ellenedre tör és veszélyben vagy. Próbáld józanul kezelni a helyzetet és higgadt választ adni a kihívásra. Lehet, hogy ha sikerül beszédbe elegyedni a másikkal, kiderül, hogy nem is olyan vészes a dolog, lehet, hogy csak elbeszéltetek egymás mellett vagy csak félreértésről van szó. Jobb mielőbb tisztázni a dolgot…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top