nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig küzdenek a barátaikkal

Ezek a csillagjegyek mindig küzdenek a barátaikkal

Ezek a csillagjegyek a legharciasabbak, legmakacsabbak.

Kos

A Kos lelkiismeretes jegy, mindent a legjobban akar csinálni – épp ebből fakad sok konfliktusa is. A Kosok rendszerint nem vitáznak, inkább veszekednek, ez az ő asztaluk: az ész érvek helyett inkább sértegetnek, ha személyük elleni támadást érzékelnek. A harcias Kos makacs, és tökéletesen illik rá a fejjel a falnak mondás. Ha egyszer valamit a fejébe vett – még ha az nem is úgy van –, nagyon nehéz az ellenkezőjéről meggyőzni.

Ezért is kritikus pont a vele való vita: ha mérges lesz – márpedig könnyen az lesz –, megindul, és addig megy, amíg el nem éri, hogy kimondják: neki van igaza. Ha erre nem vagy hajlandó, készülj fel egy kimerítő csatározásra.

Barátok állandó vitái

(Fotó: Getty Images)

Bak

Talán, nem is gondolnád, de a csendes és romantikus Bak is kész harcolni, ha úgy érzi, megbántották vagy sarokba szorították. A Bak csillagjegy emberfeletti munkabírással, akaraterővel, kitartással rendelkezik és a végletekig lojális. De a Koshoz hasonlóan a Bak is könnyen megsértődik, ami számos probléma forrása lehet a barátság terén is.

Mivel a Bakok rendkívül makacs természetűek, sokszor csak abból veszed észre, hogy valami baj van, hogy a barátod mély hallgatásba burkolózik. A dacos csend egészen sokáig tarthat, hiszen nemcsak a munkában, a hallgatásban is kitartó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top