nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp pároknak

Szerelmi horoszkóp 2022. december 17-18. – Mit rejtenek a szavak?

Kedves és kedélyes beszélgetések várhatnak rátok. Bár egy hét múlva karácsony, hagyjatok időt erre az ünnepi készülődés közepette is!

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy felmerül némi gond kapcsolatotokban, erre most a legjobb gyógyír egy tartalmas és egymás felé nyitott beszélgetés lehet. Jó ötleteid támadhatnak a hétvégén, igyekezz ezekkel inkább elkápráztatni párodat, mint elijeszteni. A tálalás is fontos, jó, ha nem ajtóstól rontasz a házba… Érzéssel, finoman vezesd elő a témát, úgy, hogy az elnyerje kedvesed tetszését.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most óriási mozgásteret kaphatsz a kommunikációban, olyan beszélgetésre is bátran vállalkozhatsz pároddal, amitől egyébként kicsit tartanál. Érdemes lesz kockázatot vállalni, mert ennek segítségével kapcsolatotok új dimenziói nyílhatnak meg. Szingliként vagy ha éppen a továbblépést fontolgatod, hallgasd meg, mit súg a szíved…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fantáziád kimeríthetetlen, most különösen újszerű és kreatív ötletekkel lepheted meg párodat, minden szinten. Persze csak olyan dolgokat próbálj ki, amiben partnerre találsz kedvesedben. Ha ütközne az időbeosztásotok hétvégén, adj hangot finoman az emiatt keletkezett feszültségnek – de inkább őszintén, mint sokat beszélj… Csak nyílt kommunikációval tudjátok feloldani az ellentétet.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége jó időszak lesz arra, hogy mindenfélét megvitassatok egymással, különös tekintettel a kapcsolatotokat érintő kérdésekre. Ha itt minden tiszta, akkor az előttetek álló ünnepi időszakról is érdemes lenne egyeztetni. Ütemezzétek a látogatásokat, a vendégjárást, a családi programokat – most lehetőség adódik békésen és türelmesen megbeszélni ezeket, elkerülve a veszekedést.

Kézfogás csészékkel

Összefogva (fotó: Unsplash)

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár hajlamod lehet rá, hogy ellentmondást nem tűrően, vezérként törj előre, egyedül eldöntve az irányt, lehet, hogy most mégis jobb lenne egyeztetni pároddal. Beszéljétek át a pro és kontra érveket, és ha ez megvan, még mindig csak óvatosan lépj előre. Ez a hétvége nem lesz átlagos, az ünnepi készülődés mellett ezért szánjatok időt egy kiruccanásra olyan helyre, ahol még nem jártatok együtt.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvégén kaland és romantika is várhat rád, kérdés, hogy melyikre lenne most nagyobb szükséged. Ha esetleg már mindent pontosan elterveztél, akkor se legyél szigorú és engedj párod unszolásának, ha valami újra, izgalmasra akarna rávenni… Végy egy nagy levegőt és ugorj bele az ismeretlenbe!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha túl szabadon vagy vehemensen osztod meg szerelmeddel gondolataidat és érzéseidet, ellenkező hatást érhetsz el, mint amit szeretnél. Ezért kétszer gondold meg, mielőtt egyszer szóra nyitod a szád… Ez nem azt jelenti, hogy hallgatnod kéne, sőt! Ha szingli vagy, fogadd nyitottan, ha érdekes, izgalmas új emberekkel hoz össze a sors hétvégén.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy túlságosan is elragadnak heves érzéseid, viszont gondolkodásod és beszéded most szárnyakat kaphat. Így a pároddal való kommunikációt is új szintre emelheted. Ha ezt a rád jellemző mélységgel és beleérzéssel teszed, szerelmedet is magaddal emelheted. Így biztosan elkerül benneteket az unalom a hétvégén.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mondd el nyugodtan párodnak, amire vágysz és ami előrevinné közös életeteket. Töltsd meg a hétvégi közös időtöket romantikával, egyetlen együtt töltött perc se vesszen kárba. Most jobban megérthetitek egymást azáltal, hogy pontosabban tudjátok kifejezni magatokat és a bennetek megbúvó, egymás iránt táplált mély érzelmeket.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén lepd meg párodat valamivel, amire nem számít, és aminek garantáltan örülni fog! Ha ehhez az kell, hogy túllépj belső korlátaidon, kövess el mindent, ami csak módodban áll. Légy türelmes vele, ha beszélgetni szeretne. Intuíciódra is szükséged lehet, koncentrálj megérzéseidre és hallgass rájuk – ha nem sikerül, kérd kedvesed segítségét…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kapcsolatod élő dolog, lélegzik, változik, fejlődik, és el kell fogadni, hogy mindez változással jár. Ez az élet velejárója, így bármit is hoz számodra a hétvége, igyekezz nyugodtan fogadni, megőrizve belső derűdet. Jöhet hirtelen hangulatváltozás, de nem szükséges, hogy ez kibillentsen egyensúlyi állapotodból. Amit csak lehetséges, beszélj meg pároddal.

Szerelmespár

Közös hullámhosszon (fotó: Unsplash)

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bátran kimondhatod, amit gondolsz, különösen, ha feszültség rezeg kettőtök között. A beszélgetés tisztáz, megtisztít, közelebb enged egymáshoz, megbékít, ne félj hát tőle! Az ünnepi készülődés közepette engedjetek meg magatoknak egy kis romantikázást, közös időt és teret, melyben csak ti ketten vagytok egymásnak, egymásért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top