nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. december 21-27. – Mit indítunk el a Bak újhold erejével?

A Bak újhold lehetőséget ad, hogy konkrét célt tűzzünk ki magunk elé, az újrakezdés ereje pedig pont jól jöhet az új év küszöbén állva.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – december 21.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió, 8:12-től Nyilas
Kedvező: mozgás, sport, zsírégetés, méregtelenítés

Erős, felszínre törő érzelmekkel érkezhetsz meg a mai napba, de reménykedhetünk, hogy a délelőtt folyamán elcsitulnak ezek a hullámok. Optimizmusod erősödhet és egyre derűlátóbban láthatod a világot és benne a saját helyzetedet is. Bár már csak pár nap van karácsonyig, bízz magadban, hogy minden fontos dolgot elintézel, minden időben a helyére kerül és te sem holtfáradtan fogsz beesni a fa alá – érdemes ezt célként kitűzni magunk elé, nemcsak saját, hanem családunk érdekében is.

CSÜTÖRTÖK – december 22.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas
Kedvező: karácsonyi sütisütés, tánc

Nyugodt ünnepvárást hozhat a nap, őrizd is meg ezt a belső békét, ne engedd, hogy mások kibillentsenek egyensúlyi állapotodból. Ma hatékonyan működhetsz együtt a többiekkel az ünnepi előkészületekben, sőt, te lehetsz az, aki lelkesen és tüzesen veti bele magát a tennivalókba. Ugyanakkor őrizd meg humorérzékedet, ami segíteni fog, ha úgy érzitek, összecsapnak fejetek fölött az ünnepi készülődés hullámai. Ma szánj egy kis időt valamilyen mozgásra, hidd el, jót fog tenni ez a kis kikapcsolódás és minden perce busásan megtérül.

PÉNTEK – december 23.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Nyilas, 8:50-től Bak
Kedvező: tervezés, feladatlista
Nem ajánlott: fogorvosi kezelés

Az újhold megújító energiákat hoz, segítségével nyoma sem lesz annak a fáradtságnak, ami az ünnepek előtti hajtáskor halmozódhatott fel benned. Engedd be a szívedbe és az elmédbe ezt a friss erőt, így olyan fegyelmezettséget érhetsz el, amiről máskor nem is álmodnál. A célra szögezve tekinteted, szívósan, ugyanakkor körültekintően haladhatsz előre ma egész nap. Valószínűleg nem is remélted, hogy ennyi mindennel végezni tudsz.

Bár karácsony előestéje van ma, azért már töprenghetsz a jövőn, felvillanhatnak reményteli képek benned, elkezdheted tervezgetni az előttünk álló időszakot. Engedd meg magadnak, hogy tiszta lappal kezdj! Merj álmodni, akkor is, ha nem egy ugrással jutsz el a megvalósításig, hanem lépésről lépésre, türelmesen haladsz felé. Jó, ha látod e mérföldköveket magad előtt, de semmit ne sürgess, megfontoltan haladj utadon.

Holdas-csillagos lámpa

Ünnepi fények (fotó: Unsplash)

SZOMBAT – december 24.

A Hold: nő
Jegy: Bak
Kedvező: bőrápolás

A Bak újhold ereje még mindig érezteti hatását, segítségével ma tervezetten és határozottan haladhatsz előre az utolsó ünnepi előkészületekkel. Egész nap hatékony és eredményes lehetsz, ami különösen azért hasznos, hogy délutántól már könnyedén és teljesen átadhasd magad a karácsonyest fényeinek és feloldódj az ünnepi hangulatban. Csak semmi kapkodás, inkább legyen kevesebb fogás, de Te maradj nyugodt és békés. Ezzel sokkal nagyobb örömöt okozol szeretteidnek, akik úgysem a sütik számával fogják mérni az értékedet, neked sokkal jobban örülnek majd.

VASÁRNAP – december 25.

A Hold: nő
Jegy: Bak, 8:15-től Vízöntő
Kedvező: szellőztetés

Szárnyalhatnak az ötleteid, ha a család, a társaság szórakoztatásáról van szó. Az ünnepi tradíciók őrzése mellett helye lehet egy kis újításnak is, új hagyományok bevezetésének. Kezdd óvatosan, puhatold ki, hogy mire lenne vevő a társaság, illetve meddig hajlandóak elmenni, ha változtatásról van szó. Szervezz olyan mulatságot, elfoglaltságot, amibe bevonódhat a család, különösen, ha ritkán adódik alkalom, hogy együtt legyetek, meghitten beszélgessetek. Egy jó kis társasjáték is terítékre kerülhet…

HÉTFŐ – december 26.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő
Kedvező: vitaminok

Gondolj madárvendégeidre is és töltsd fel számukra finomságokkal a téli etetőket. Megeshet, hogy mostanra elfáradtál a nagy családi összejövetelektől és inkább bekuckóznál az otthon melegébe és magányába. Persze lehet, hogy meg tudod oldani, de arra azért ügyelj, hogy lehetőleg senkit ne bánts meg ezzel! Lehetséges, hogy újítani szeretnél, de más ragaszkodhat a régi, jól bevált hagyományokhoz, különösen, ami a karácsonyi ünnepkört érinti. Keressétek az arany középutat.

KEDD – december 27.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő, 8:34-től Halak
Kedvező: megfelelő folyadékfelvétel

A mai nap tökéletes a vendéglátáshoz és vendégjáráshoz. Empátiánk ma erősödhet, ami különösen vonzóvá tehet minket a családi és baráti összejöveteleken. Beleérzőn tudsz mindenki felé fordulni, akár még olyan személy felé is, akivel csak „muszájból” találkozol. Lehetséges, hogy ezzel új, szimpatikusabb oldalát láthatod meg, amivel eddig nem is találkoztál, sőt, elképzelni sem tudtad róla… Az ünnepek nosztalgikus hangulatba ringathatnak ma.

Ez is érdekelhet Babonás csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top