nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek érzelmi intelligenciaja

4 csillagjegy, akinek kiemelkedően fejlett az érzelmi intelligenciája

Ha érzelmekről van szó, náluk érdemes segítséget keresni!
Legendás állatok és megfigyelésük

Az érzelmi intelligencia az utóbbi években végre megkapta a neki kijáró tiszteletet, végre nem túlérzékenységként, hanem egyfajta szupererőként tekintenek rá, ami remek hír a következő csillagjegyek számára, akiket korábban elkönyveltek érzelgősnek, szentimentálisnak, vagy túl emocionálisnak.

Rák 

A Rák magával szemben is nagyon tudatos, ha érzelmekről van szó, ugyanakkor másokra is figyel, mindig, mindenkihez van egy-egy jó szava. Bármilyen probléma adódik, úgy érzi, segítenie kell a másiknak, különösen erős intuícióval ráérezve arra, hogy éppen mire lenne szüksége. Akár a saját gondjait is képes háttérbe szorítani azért, hogy a szerettei számíthassanak rá, és érzelmi fejlettségéről árulkodik az is, hogy nem ítélkezik, ezért nagyon könnyű előtte őszintén megnyílni. 

Mérleg

A Mérleg az egyik legkiegyensúlyozottabb csillagjegy, ennek köszönhetően bármilyen érzelmi krízist a helyén tud kezelni a saját életében, másokéban azonban nem ennyire ügyes. Felzaklatja, ha valakit szomorúnak, tehetetlennek, dühösnek lát, és rögtön beindul nála a késztetés, hogy segítsen az illetőn, akár át is vállalja tőle a megoldást, mert nem bírja tehetetlenül nézni, ha más szenved. Ebből is látszik, mennyire erősen fejlett az EQ-ja, viszont pont emiatt könnyen visszaélnek a törődésével.

Skorpió

A Skorpió együttérzésben verhetetlen, szinte azonnal kiszúrja, ha valakinek valamilyen baja van. Sőt, nemcsak észreveszi, hanem rögtön magáénak érzi, így sokszor az egész világ sorsát a vállán cipeli. Igen, fejlett érzelmi intelligenciával rendelkezik, de pont ezért nagyon sebezhető is, sokszor azt is átvállalja, amit egyáltalán nem kéne. Nagyon mély érzésű ember, akit könnyen elragadnak az érzelmek, és ezt nem is próbálja a véka alá rejteni. 

Halak

A Halak igazi ösztönlény, szinte egyetlen pillanat alatt rá tud hangolódni a környezetében élők hangulatára, és azonnal tudja azt is, az adott helyzetben mit mondjon, tegyen. Nem véletlen, hogy a barátai, családja, de még a kollégái is szívesen fordulnak hozzá, ha érzelmi válsággal küzdenek, a csillagjegy szülöttje fejlett emocionális érzékkel rendelkezik, ráadásul nagyon stabil támaszt tud nyújtani a viharos időkben is.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top