nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és 2023

Ennek a 3 csillagjegynek 2023 a legjobb éve lesz

Ez a három csillagjegy bámulatos évnek néz elébe.

Kos

2023 bámulatos változást ígér a Kos csillagjegynek, az új év valódi izgalmat és kihívásokat tartogat. A változás mindenkor felcsillantja a szemed, de ne gondold, hogy azért a kisujjadat sem kell megmozdítanod. Éppen ellenkezőleg, aktivitás és cselekvés nélkül semmi sem változhat. Ami elmúlt, megtörtént, lépj túl rajta, hiszen új kezdet, új lehetőségek és szerencse várnak rád. Ha máris megtetted a céljaid megvalósulásáért a legfontosabb lépéseket, akkor az eredményt is hamarosan realizálhatod. Haladj tovább az önmegvalósítás útján, így egyre inkább magadhoz vonzod a hozzád illő feladatokat és embereket. A magánéletedben is csodás fordulatra számíthatsz. Csupán légy türelmes, és hidd el, minden bekövetkezik a maga idejében.

Csillagjegyek, akiknek szerencsét hoz 2023

Fotó: Getty Images/mikroman6

Mérleg

A Mérleg csillagjegynek 2023 az édes megkönnyebbülést ígéri. Végre olyan fordulat áll be az érzelmi életedben, amire nagyon hosszú ideje vársz. Váratlan találkozásban lesz részed, és a szüleiddel való kapcsolatodat is rendezni tudod. Igazán hozzád illő partnerrel hoz össze a sors, ha még keresed a társadat. Ha már párkapcsolatban élsz, a szerelem elmélyülhet köztetek, vagy bámulatosan éled újjá. Bárhogyan is történjen, a magánéletedben olyan átalakulásra számíthatsz, amely mindenképpen kijár neked. Az is biztos, a lélek, a személyiség, az önismeret ebben az évben még inkább foglalkoztatni fog téged.

Skorpió

A Skorpió csillagjegynek új lehetőségeket ígér 2023. Önmagad, a saját utad mindennél fontosabbá válhat. Ne is állj ellen, engedj a fejlődés, az előrejutás lehetőségének. Arra viszont érdemes odafigyelned, az illúziók, a hamis ígéretek ne tévesszenek meg. A személyes határaidat mindenkor tartsd szem előtt, ne vállalj többet, mint amennyit elbírsz. A hited mellett a türelmedet is próbára teszi ez az év, bízz és remélj, hagyd a dolgokat a maguk útján haladni. Pontosan megérted, és tisztán látod, mi miért történt veled. A személyes fejlődésed útján óriási lépést tehetsz, minden kérdésedre választ kapsz, és magad is meglepődsz, milyen különleges eredményeket érsz el végül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top