nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. december 28-2023. január 3. – Hogy lépjünk át az új évbe a Hold erejével?

Miben segít minket a növő Hold ereje az év utolsó és a következő év első napjaiban, illetve mire érdemes ügyelnünk? Minden segítség jól jöhet…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – december 28.

A Hold: nő
Jegy: Halak
Kedvező: locsolás, madáritatók feltöltése
Nem ajánlott: fodrászat

Ma vizes jegyben jár a Hold, érdemes elvégezni még újév előtt minden vizes feladatot, alaposan felmosni a lakást, kimosni minden szennyes ruhát, hogy tisztasággal érkezzünk meg az új esztendő küszöbére. Locsold meg gondosan a szobanövényeidet, ügyelve arra, hogy télen nem isznak olyan sokat, mint a nyári hőségben. Ha van rá idő és lehetőség, estére szervezettek párotokkal egy romantikus programot. Remek társaság lehetsz és most igazán ráérzel kedvesed minden kívánságára.

CSÜTÖRTÖK – december 29.

A Hold: nő
Jegy: Halak, 11:37-től Kos
Kedvező: fejmasszázs
Nem ajánlott: fodrászat, fogorvosi kezelés

Ma déltől felbuzoghatnak benned az energiák, ha minden jól megy, majd kicsattansz az erőtől. Bár már az egész év mögöttünk áll, és érezhetjük ennek súlyát a vállunkon, most mégis megsokszorozhatod teljesítményedet. Ezt akár nemszeretem feladatok elvégzésére is érdemes fordítani, jobb mielőbb túlesni ezeken, hogy ne nyomasszanak az év végi szórakozás közepette. Gondolj bele, milyen boldog leszel, ha a jövő évet nem ezekkel kell kezdened…

Hold és hópihe dísz

Forrás: Unsplash

PÉNTEK – december 30.

A Hold: nő
Jegy: Kos
Kedvező: arcpakolás
Nem ajánlott: fogorvosi kezelés

Ma végezz el még minden olyan feladatot, amihez nagyobb energiabefektetés kell, viszont jó lenne lezárni vagy legalább lekerekíteni még idén. Most lesz erre energiád, még ha rövidebb távon is, de ha minden jól megy, ez elegendő lesz ahhoz, hogy sikerrel járj. Már most érdemes azokra az újdonságokra kacsintgatni, amit talán majd csak a jövő év hoz el nekünk, de lehet, hogy a felkészülést már most elkezdhetjük és megtehetjük a szükséges előkészületeket.

SZOMBAT – december 31.

A Hold: nő
Jegy: Kos, 18:10-től Bika
Kedvező: madáretetők feltöltése, nyakmasszázs
Nem ajánlott: fogorvosi kezelés

A Hold délután belép a Bika jegybe, ez hajlamosíthat arra, hogy túlegyük magunkat és elnehezüljünk, szinte tehetetlennek érezzük magunkat. Inkább kevesebbet, de különlegeset egyél. Emellett mozdulj meg, perdülj táncra! Ez jókedvre is derít majd, segít, hogy derűsen és harmonikusan teljen a szilveszter. Még idén érdemes kibékülni mindenkivel, akivel haragban voltunk, megbocsájtani azoknak, akik megbántottak, ördög vigye a rosszat, csak a szépet és jót vigyük tovább! Ezzel a lelkülettel kívánjunk boldog új évet!

Csillámgömbök

Forrás: Unsplash

VASÁRNAP – 2023. január 1.

A Hold: nő
Jegy: Bika
Kedvező: pihenés, lazító nyakgyakorlatok

A Bika Hold hatása nyugodttá és békéssé teszi az új esztendő első napját. Használd ezt a kibékítő erőt, mosolyogj mindenkire és kerüld a nézeteltéréseket. Most olyan harmóniát sugározhatsz magadból, hogy a többiek boldogan időznek majd társaságodban. Egy népi hagyomány szerint ami ma benne van a napunkban, az az évünkben is benne lesz, persze képletesen. Eszerint érdemes végiggondolni, hogy mit is teszünk ma, mire szánjuk az időnket, mi az, aminek mindenképpen bele kell férnie a napba.

HÉTFŐ – 2023. január 2.

A Hold: nő
Jegy: Bika
Kedvező: vitaminkúra

Az elmúlt napok belső derűjére és nyugalmára támaszkodva ne riadjunk vissza a kihívásoktól, még akkor sem, ha úgy érezzük, annyira lelassultunk, hogy nem ez az a hétfő lesz az, amikor megváltjuk a világot és benne magunkat. Azért engedjük meg, hogy egy kis változás, változtatás beleférjen a napba, akár kívülről jön, akár saját belső elhatározásunkból. Nem kell óriási dologra gondolni, egy apró újítás, szokás, bármi, amiről úgy gondoljuk, hogy jót fog tenni nekünk és/vagy a környezetünknek.

KEDD – 2023. január 3.

A Hold: nő
Jegy: Bika, 3:46-tól Ikrek
Kedvező: havi költségvetés készítése, vállak lazítása

Ha maradt még halogatott ügyünk tavalyról, ma érdemes a végére járni, lerendezni. Ma intézzünk el minden olyan dolgot, amit telefonon el lehet! Hivatalosan még Vízkeresztig tart a karácsonyi ünnepkör, szervezz találkozót olyan barátaiddal, akikkel az év végi ünnepek alatt nem sikerült összejönni. Most érdemes társasági életet élni, erősíteni kapcsolatainkat és fesztelenül kommunikálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top