nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsok az egyes csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akik berúgják az év ajtaját – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. január 2-8.

Új év, új lehetőségek, csípd fülön őket! Kezdd nyugodt tervezéssel a hetet! Kétségek helyett lendülj akcióba, ha csak kis lépésekben is haladsz!

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Még otthonosan, békésen indulhat a heted, csak hétvégére várható feszültség és nézeteltérések. Mély érzelmek törhetnek fel benned, adj időt magadnak, vizsgáld meg ezeket, legyen érkezésed reagálni rájuk és feldolgozni ezeket. Újító ötleteid a héten értő és elfogadó fogadtatásra számíthatnak. Lehet, hogy szívesebben törnéd az utat, de most mégis jobb lenne a csapathoz csatlakoznod.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Bár nyugalmad végtelen és ezt a hét elején még semmi nem is ingatja meg, erre támaszkodva lehet elég bátorságod, hogy valami ismeretlenbe is belevesd magad. A kreatív erők nem állnak tőled távol, így ez is szilárd támaszod lehet. Erőforrásaiddal, erényeiddel kitűnhetsz a tömegből. A hétvégére gyűjtsd az erőt, toleranciára lesz szükséged.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Jó kis hétnek nézhetsz elébe, az év eleji lendület visz előre, még akkor is, ha adódnak nehéz helyzetek. Pontos és szellemes kommunikációval megoldhatod ezeket. Az őszinteség segítségével tiszta lappal indíthatsz ebben az évben. A hétvégi telihold a feszültség mellett újdonságot, sőt olyan fejleményt is hozhat, mellyel jó irányba mozdíthatod a dolgokat.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Pozitív érzelmek jöhetnek a héten, illetve fedezd fel, hogy bármi is jön, azt egy kis fifikával jóvá tudod alakítani. Mágus lehetsz ebben, ha egy kicsit elengeded magad, és így megláthatod a helyzetek előrevivő oldalát. Persze látni fogod az árnyoldalakat is, hiszen elég szemfüles vagy hozzá, de ne ezekre koncentrálj! A hétvégi telihold érzelmi vihart hozhat, de ezen is túllendülhetsz.

Lány a havazásban

Forrás: Unsplash

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Ha szerelmi életed előtérbe kerül a héten, légy türelmes választottaddal. A kommunikáció lehet a kulcs, hogy elkerüljétek a félreértéseket. Bár az ünnepi időszak lassan a végéhez ér, lehet, hogy te még mindig bulikba vágysz, ahol sütkérezhetsz a résztvevők elismerésének fényében. Lehet, hogy hétvégén buli vár, esetleg pont te szervezed, de számíts rá, hogy valószínűleg hoz némi feszültséget.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Bár még csak január első hetében vagyunk, de már most érdemes hosszú távú terveidet górcső alá vonnod, és aprólékosan megtervezni a céljaidhoz vezető út lépcsőfokait. Minél világosabban látod, hogy hová szeretnél eljutni, annál könnyebb és átláthatóbb lesz a szervezés. Bár kezdődik az év és a taposómalom, az ünnepek fénye még lelkedre vetül és támogat.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

A héten előtérbe kerülnek és megerősödnek azok a jó tulajdonságaid, melyekre méltán lehetsz büszke. Különösen hétvégén fog ez jól jönni, amikor váratlan feszültségek üthetik fel fejüket. Ha már biztos vagy erőidben, itt az idő, hogy kilépj komfortzónádból – bár nem kell feltétlenül a legnehezebbet választanod. Barátaid segítségére is számíthatsz.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Az év elején új spirituális célokat is érdemes magad elé tűznöd. Adj magadnak egy teljes évet a teljesítésükhez, de már most érdemes elkezdeni, legalább az átgondolás és tervezés szintjén. Akár lakásfelújítási projektbe vágsz, vagy csak egyetlen helyiség rendbetételét tűzted ki célul, haladj tervezetten és módszeresen, aktívan lecsapva az adódó lehetőségekre.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Pénzügyeid kerülhetnek előtérbe ezen a héten, gondosan ügyelj minden részletre. Nagyvonalú lehetsz, de ez nem jelenti azt, hogy könnyelműen szórd javaidat. A helyes középutat kéne megtalálni, gondolva arra, hogy még csak az év első hetében járunk, ki tudja, mi vár még ránk, milyen gazdasági vagy akár családon belüli változások jönnek.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ez még mindig a te időszakod, természetes erőid most jobban felszínre kerülhetnek, és mások által is jobban láthatóak. Ne szégyelld ezt akkor sem, ha inkább befelé fordulónak tartod magad, igenis lehetsz büszke magadra. Romantikus kapcsolatod alakulása is várható, próbálj jobban koncentrálni és csiszold a kommunikációs formáidat.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Boldog és szerencsés időszak várható számodra, ne rontsd el ezt felesleges és túlzó elvárásokkal. Az új év új kapcsolatokat is hozhat, légy figyelmes és jó hallgatóság, próbálj közeledni a másikhoz, ne távolodj és különösen ne fogd menekülőre a dolgot. Lehet, hogy egy kicsit ki kell lépned a komfortzónádból, de ennyi áldozatot a kíváncsiság mindenképp megér, aztán majd kiderül, hogy jól döntöttél-e…

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehetséges, hogy még visszavágysz a boldog és nyugodt ünnepi napokhoz, de mielőbb barátkozz meg a gondolattal, hogy az év elkezdődött, elindultak a hétköznapok és a mókuskerék, de ettől még nem kell rosszul érezned magad. Hosszú távú terveidhez is érdemes már most megtenned az első lépést. Pörgesd fel magad a héten, aztán hétvégén húzódj kicsit vissza, hogy elkerüld az ingerült embereket.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top