nlc.hu
Horoszkóp

5 párkapcsolati hiba, amit a Bak nagy eséllyel elkövet

5 párkapcsolati hiba, amit a Bak nagy eséllyel elkövet

Ha Bak a csillagjegyed, vagy esetleg a párodé, ezek ismerősek lesznek.

A Bak különleges csillagjegy, bölcs és megbízható. Ám van néhány hiba, amit könnyen elkövet a párkapcsolata során.

Ridegnek tűnik

A Bak nem könnyen mutatja ki az érzelmeit és az érzéseit, ezért sokszor ridegnek tűnhet a párja számára. Úgy tűnhet például, hogy semminek nem örül, vagy nem lehet könnyen felkelteni az érdeklődését. Érdemes figyelnie, hogy adjon visszajelzéseket.

Túl komoly

Ez összefügg az előző ponttal, nem könnyen engedi el magát, sokszor nem érti a humort, vagy nem tudja kimutatni, hogy érti. Vagy nehezen fogadja a becéző szavakat.

Nehezen azonosul a másikkal

Nehezen érti meg a másik nézőpontját, főleg érzelmi kérdésekben, ami sokszor vitákat, vagy sértődéseket eredményezhez, mert a másik úgy érezheti, hogy nem törődik vele eléggé.

Munkamániás

A Bak igazi stratéga, imád dolgozni, haladni és learatni a babérokat. Így könnyen előfordulhat, hogy a munkája minden mást háttérbe szorít az életében.

Nem tud lazítani

Az előző pontban leírtkából adódóan nem tud könnyen lazítani, így nehéz lehet vele közös programot szervezni úgy, hogy azt ne kötelességként fogja fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top