nlc.hu
Horoszkóp

Család és a csillagjegyek

Ezeknek a csillagjegyeknek a karrier mindennél fontosabb

Hajlamosabbak mindent a munkájuk mögé rendelni, még a családjukat is.

Bika

A Bikát mágnesként vonzzák az anyagi javak, a luxus és a kényelem, a jólét, amelyért keményen küzd, mindent megtesz érte, hogy élvezhesse az életében. Makacs, öntudatos és kompromisszumképtelen típus – mind olyan tulajdonságok, amelyekkel nagyszerű karriert futhat be, de ezeket a házasságban már kevésbé képes kamatoztatni.

Oroszlán

Az Oroszlán született vezéregyéniség, akit legfőképp a siker, az elismerés, a rajongás tölt fel és éltet. Ebből pedig nagy eséllyel jóval többet kap a karrierje, a munkája területén, mint a családi fészekben. Persze meg is tesz mindent a siker érdekében, ezért a családra szinte alig marad energiája.

Karrierista csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/10’000 Hours)

Szűz

A Szűz szorgalmasan, becsületesen és precízen végzi a feladatait. Neki sosem 8 óra a munkaidő, nála akkor ér véget a meló, amikor úgy érzi, tökéletesen sikerült elvégeznie az aznapi teendőket. Vagyis ő is hajlamos inkább a karrierjére áldozni, mint a családjára vagy a saját boldogságára.

Nyilas

Az extrovertált, céltudatos, merész és bátor Nyilas mer nagyot álmodni, és általában sikeresen meg is valósítja ezeket az álmokat. Belőle válik a legsikeresebb vállalkozó, hiszen ő egyáltalán nem fél kockázatot vállalni. A családalapítás pedig majd valamikor ezután jöhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top