nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek a karrier az első

Csillagjegyek, akiknek a karrier az első

Nekik a legfontosabb, hogy a karrierjük megfelelő módon haladjon.

Bika

A Bika szereti, ha jó körülmények között élhet, és ezért minden anyagi hátteret meg is teremt. A munkában húz, számára az a legfontosabb, hogy jó munkahelye legyen, fontos ember legyen, komoly karriert fusson be. Makacs, öntudatos és kompromisszumképtelen típus – mind olyan tulajdonságok, amelyekkel nagyszerű karriert futhat be.

Csillagjegyek és a karrier

(Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Az Oroszlán igazi vezéregyéniség, akit legfőképp a siker, az elismerés, a rajongás tölt fel és éltet. Ebből pedig nagy eséllyel jóval többet kap a karrierje, a munkája területén, mint a családjában. Persze meg is tesz mindent a siker érdekében, mindent a karrierje elé helyez.

Nyilas

A Nyilas mer nagyot álmodni, és általában sikeresen meg is valósítja ezeket az álmokat. Belőle válik a legsikeresebb vállalkozó, hiszen ő egyáltalán nem fél kockázatot vállalni. Ahogy az Oroszlán, ő is mindent a munkája alá rendel, aminek meg is van a gyümölcse, hiszen rettentő sikeres.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top