nlc.hu
Horoszkóp

Randi-késő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek még a randikról is elkésnek

Többnyire nem szándékosan teszik, hogy még a randiról is elkésnek.

Vízöntő

A Vízöntő szabad szellemű, nem szereti a kötöttségeket, az alkalmazkodást, és ez ellen gyakran úgy lázad, hogy nem vesz tudomást a kényszerként megélt időbeosztásról. Ahelyett, hogy megjelenne a megbeszélt időben, inkább otthon ül, és azon elmélkedik, milyen új társadalmi ügyeknek szentelhetné az idejét. Ez is hozzátartozik a különleges jelleméhez: saját magához igazodik, senki máshoz. Bár késve érkezik a randira, így is képes elkápráztatni téged éles eszével, intelligenciájával, mélyenszántó gondolataival.

Randiról elkéső csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Emilija Manevska)

Ikrek

Az Ikrek késésének legtöbbször az az oka, hogy nem tudja, mit viseljen. Legalább öt ruhát felpróbál indulás előtt, de egyik sem nyeri el igazán a tetszését. Hajlamos mindent túlbonyolítani, és állandóan változtatja a véleményét, legyen szó a hajáról, avagy a rúzs színéről. Az sem kizárt, hogy az utolsó pillanatban rohan el vásárolni valamilyen új ruhát. Még ha el is késik a randiról, érdemes megvárnod, hogy befusson, mellette ugyanis nagyszerűen szórakozol majd. Szellemes, vicces, igazán nagyszerű beszélgetőpartner.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top