nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek ideje dönteniük

Ezeknek a csillagjegyeknek ideje dönteniük

Az univerzum pont azokat a csillagjegyeket sarkalja most döntésre, akiknek ez a leginkább a nehezére esik.

Bika

A Bika nem könnyen mozdul ki a komfortzónájából és az olyan döntéseket is kerüli, amikhez épp erre lenne szükség. Azonban egy ideje már van egy ilyen helyzet az életében, el kéne köteleződnie valaki vagy valami mellett, ami fontos és varázslatos a számára, ám ijesztő is, mert még ismeretlen és új. Még választhatja ezt a lehetőséget, ám már nem sokáig, ha nem dönt, hamarosan késő lesz és elvész a lehetőség.

Rák

A Rák ragaszkodik mindenhez, ami régi és, amit már megszokott, legyen szó tárgyakról, elképzelésekről, vagy viselkedésformákról. Egy komoly családi konfliktus azonban másfajta hozzáállást kíván, mint, ami a Rák számára kényelmes. Döntenie kell, hogy vállalja a változást még akkor is, ha számára ez nehéz, vagy távolabb kerül a szeretteitől. Szerintünk a második opció még nehezebb lehet a számára.

Mérleg

A Mérleg nem ragaszkodik a kényelemhez, vagy a régi dolgokhoz, mint az előző csillagjegy, számára csak simán nehéz egyedül döntést hozni, kisebb és nagyobb dolgokban egyaránt. Most viszont pont egy ilyen feladatot sodor elé az élet, döntenie kell egy jelentős ügyben, méghozzá segítség nélkül. Menni fog, csak bíznia kell önmagában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top