nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Mit súg a Hold varázsgömbje? – Heti holdhoroszkóp 2023. január 11-17.

A Hold minden napra tartogat nekünk olyan tevékenységet, amit aznap kifejezetten előnyös végezni.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – január 11.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz
Kedvező: diéta, fogyókúra, tisztítókúra
Nem ajánlott: fodrászat

Ma kedvező energiákat közvetít a Hold mindazon feladatok elvégzéséhez, melyeket annyira talán nem kedvelsz, de mégis kötelességed megtenni. Ha teheted, időzítsd ezeket a nap elejére, amikor még kipihent vagy, így koncentráltabban és hatékonyabban haladhatsz, ráadásul a nap második felében földöntúli boldogság kísér majd, hogy túl vagy a nemszeretem munkán. Most jobban támaszkodhatsz önuralmadra, mint egyébként. Lesz szemed észrevenni minden apróságot, semmi nem kerülheti el a figyelmedet.

CSÜTÖRTÖK – január 12.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz
Kedvező: takarítás, söprés, rendezés
Nem ajánlott: fodrászat

Ez remélhetőleg egy rendkívül kreatív és aktív nap lesz. Ma még mindig a Szűz jegyében jár a Hold, ami segít minden olyan munkát, melyhez precizitás szükséges, és amellyel aprólékosan haladhatsz előre. A fogyó Hold pedig a takarítást támogatja, így ha ezt a kettőt összekötjük, most érdemes nekiállni olyan helyeket kipucolni, ahol pl. sok apró dolgot tartunk vagy valamiért egyébként nem túl haladósak. Nézd végig a lakást, az íróasztalodat stb. ilyen szemmel és legalább egy kis időt szánj a takarításra! Ma érdemes pl. egyenként megtisztítani a billentyűzet gombjait. Közben kortyolgass vér- és májtisztító teát!

Egy csésze tea

Egy csésze jó tea feltölt (Forrás: Unsplash)

PÉNTEK – január 13.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz, 3:55-től Mérleg
Kedvező: szőrtelenítés

Ez a tisztulás és regenerálódás időszaka, segítsd ezt a természetes folyamatot azzal, hogy ma nem viszel be semmilyen káros anyagot a szervezetedbe. Egy napot bárhogyan is, de ki lehet bírni… Ha az segít, fogj össze a barátaiddal és együtt álljatok ellen a kísértésnek. Különösen akkor tesz jó egy-egy ilyen méregtelenítő nap, ha úgy érzed, az ünnepek alatt kicsit elszaladt veled a ló. Ezzel párhuzamosan érdemes időt szánni, hogy ne csak belül tisztulj, hanem kívül is, egy alapos bőrtisztítás, egy arcradír csodákra képes.

SZOMBAT – január 14.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg
Kedvező: tánc, társastánc, séta, lábtorna

 

Ma olyan pihenési, kikapcsolódási formát válassz, ami feltölt, ami nem okoz szükségtelen feszültséget. Keresd olyan emberek társaságát, akik megnyugtatóan, ideg-csillapítóként hatnak rád, de lehetnek olyanok is, akik megnevettetnek vagy akár inspirálnak. Lehet, hogy együtt megváltjátok ma a világot? De ha nem, az sem baj, a lényeg, hogy derűsen, kiegyensúlyozottan teljen a nap, ne szívd fel magad semmi miatt!

VASÁRNAP – január 15.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg, 13:08-tól Skorpió
Kedvező: pihenés, méregtelenítés, arctorna

Ha eddig testünket-lelkünket tisztítottuk, töltöttük, most délelőtt tápláljuk kicsit a szellemünket is. A TV vagy monitornézés helyett ragadjunk meg egy jó könyvet és faljuk a betűket! Délután impulzívabb érzések támadhatnak fel bennünk, óvakodjunk, nehogy ez veszekedésig fajuljon, kár lenne ezzel elrontani a remek hétvégét. Érdemes délután-este egy kicsit visszahúzódnod, bekuckóznod és egyrészt végiggondolni a mögötted álló hét tapasztalatait, másrészt tervezgetni a jövő hetedet, hogy minden időben és gördülékenyen menjen.

HÉTFŐ – január 16.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió
Kedvező: locsolás, mosás

Ma vizes jegyben jár a Hold, ráadásul fogyóban van, ennél jobb együttállás nem is lehetne ahhoz, hogy Mosó Masává válva beiktass egy nagymosást és a legapróbb szennyeződéstől is könnyedén megszabadulj. Moss le, moss fel, mosd ki, mosd el, amihez csak érsz, így kezed nyomán olyan tisztaság lesz, mintha bevetettél volna egy Harry Potteres „Mindent csillogó-villogóvá varázsolok egy szemhunyás alatt!”-varázsigét.

Lány világító gömbbel

Forrás: Unsplash

KEDD – január 17.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió, 18:33-től Nyilas
Kedvező: szauna, infraszauna, gőz

Ma bátran támaszkodhatsz akaraterődre, fogj bele olyan feladatokba, melyek már nem tűrnek halasztást, veselkedj neki és gyűrd le őket. Így beindíthatsz magadnak egy nyerő szériát, melyben nem tornyosulnak föléd a feladatok, nem nyomnak agyon a feladatlisták és egyre jobban tudod uralni a perceidet. Ehhez persze gondos tervezés szükséges és az, hogy a tervezett időben valóban nekiláss az adott dolognak és a végére is járj. Ha ez sikerül, akkor estére nyugodt és önbizalom-dús lelkiállapotba kerülsz, olyan valakivé válsz, aki bizakodva néz farkasszemet akár a bizonytalan jövővel is.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a megbocsátás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top