nlc.hu
Otthon

Takarítás ketchuppal

Ha kipróbálod, mindig ketchuppal fogod takarítani a mosogatót!

Nem csal a szemed, tényleg arra biztatunk, hogy ketchuppal takarítsd a mosogatót, sőt sok más dolgot is a lakásban!
Ketchup kis tasakban

Nem mindenki rajong az ötletért, hogy ketchupot egyen, takarításhoz azonban azoknak is remekül beválhat, akik kerülendőnek tartják a benne lévő adalékanyagok, színezékek és tartósítószerek miatt. Olyan ragyogó lesz tőle a mosogató, hogy öröm nézni!

Teljesen természetes, hogy a használattól egy idő után vízkő- és rozsdafoltok csúfítják el a fém mosogatót, valamint a csaptelepet, az eltávolításuk pedig nem is mindig egyszerű. 

Azok a lelkes takarítóguruk, akik a közösségi oldalon videóban adnak tippeket, felfedezték, hogy a ketchup szuper ellenszere lehet ezeknek a cseppet sem várt betolakodóknak.

Nincs más dolgod, ha szeretnéd kipróbálni, csak egy kis ketchupot kenni az érintett részekre, várni egy órát, majd leöblíteni és szárazra törölni. 

A titok nyitja a paradicsom magasnak mondható savtartalma, ami kíméletlenül leszámol a fent említett foltokkal. Azok, akik már kipróbálták, odáig vannak ezért a trükkért: „Egy igazi zseni, akinek a fejéből kipattant a ketchupos takarítás ötlete! Annyi mindent kipróbáltam, de így még semmi sem hatott: nem kellett súrolni és erőlködni, egyszerúen eltűntek a foltok. Le vagyok nyűgözve!”

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top