nlc.hu
Horoszkóp

Ez a csillagjegyek legnagyobb félelme

Ez a csillagjegyek legnagyobb félelme

Mindenki fél valamitől… Máris mutatjuk, hogy az egyes csillagjegyek számára mik a legfélelmetesebb dolgok.

Kos

A Kos fő támasza a hatalmas fizikai és lelki ereje. Így érthető módon attól fél a legjobban, hogy veszít, gyengének bizonyul, vagy gyengének nézik.

Bika

A Bika a földjegyek királya vagy királynője, nehezen mozdul. Tehát számára az a legnehezebb és legfélelmetesebb, ha ki kell lépnie a komfortzónájából.

Ikrek

Az Ikrek számára kiemelten fontos az intellektus. Éppen ezért érthető módon nagy félelme, hogy nem értik meg őt, vagy ő nem ért meg másokat, alulmarad egy társalgásban.

Rák

A Rák nagyon családias és nagyon gondoskodó, ugyanakkor nagyon érzékeny is, a legnagyobb féleleme, hogy nem értik meg vagy nincsenek tekintettel az érzéseire.

Oroszlán

Az Oroszlán imád szerepelni és a középpontban lenni. Ezért retteg attól, hogy érdektelenné válik, vagy kiderül, hogy nem fontos mások számára.

Szűz

A Szűz átlagon felüli átlátóképességgel rendelkezik, éppen ezért mindent irányítani akar. Legnagyobb félelme, hogy kicsúsznak a kezéből a dolgok.

Mérleg

A Mérleg számára nagyon fontos a partner és a harmónia. Nagyon fél attól, hogy egyedül marad, ezen kívül a konfliktusokat is kerüli, nem bírja őket elviselni.

Skorpió

A Skorpió olyan, mintha folyamatosan liftezne, hatalmas magasságokat és mélységeket él meg, ami nem könnyű, de szereti, viszont félelmetes számára az egyhangúság.

Nyilas

A Nyilas nagyon lelkes és szereti mélyen beleásni magát mindenbe, ami igazán érdekli. Amit viszont nem bír elviselni és ezért retteg tőle, az a változatlanság és a felszínesség.

Bak

A Bak bármit elér, amit csak szeretne. Imád stratégiákat építeni és hajtani, megdolgozni a vágyott dolgokért. Ami idegen számára és ezért rémíti őt, az a céltalanság.

Vízöntő

A Vízöntő mindent másképp csinál, mint a többiek, gyűlöli a konvenciókat, a legjobban pedig attól fél, hogy elveszik vagy korlátozzák a szabadságát.

Halak

A Halak a legáramlóbb csillagjegy. Számára az a legfélelmetesebb, ha valamilyen rendszer szerint kell működnie, ez kiborítja és korlátozza őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top