nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek sikeres lesz a Vízöntő hava

Ezeknek a csillagjegyeknek sikeres lesz a Vízöntő hava

Ezeknek a csillagjegyeknek minden okuk meglesz a felhőtlen boldogságra.

Mérleg

Végre megtaláltad a kiutat a „fekete lyukból”. Nem volt könnyű az elmúlt néhány hónap, de megoldottad! Mostantól nagyot változik az életed pozitív irányba. A családdal is végre harmóniára, békére találsz. A múlt hibáiból tanulva sokkal erősebbnek érezheted magad, ráadásul rugalmasabb is lettél, mint korábban bármikor. Nagyon sokat fejlődtél és változtál, a személyiséged is átalakult. Ahogy a mesékben szokás: a főhős elnyeri méltó jutalmát. A Vízöntő hava valódi boldogságot hoz neked mindazért a nehézségért, amit sikerrel küzdöttél le. Eljött az ünneplés, a felhőtlen öröm ideje. Élvezd minden pillanatát!

Pozitív változás a Vízöntő havában

(Fotó: Getty images/Hugo Abad)

Vízöntő

A Bak havában számos karmikus megpróbáltatással néztél szembe, de az mind-mind második esély volt a javításra. A múlttal szembenézni sosem könnyű feladat, de jól jöttél ki belőle, s mostantól igazi ünnepi időszak vár rád. A születésnapod olyan emlékezetes lehet, mint korábban még sosem. Bármit is tervezel, bármire is vágysz, megvalósul. Figyelj a jelekre, kövesd a szíved hangját, éld meg a valódi örömeket. Áldottnak érezheted magad, a Vízöntő havában minden érted történik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top