nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Milyen új kezdetet tartogat számunkra az újhold? – Heti holdhoroszkóp 2023. január 18-24.

A szombati újhold annyi friss energiát hozhat, hogy szinte szétfeszít. Találd ki addig, hogy mire lenne jó fordítani, most új lendületet vehetsz nemcsak a következő hétre, hanem egész évre!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – január 18.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas
Kedvező: tánc, méregtelenítés

Ne fogd vissza ma a tettvágyadat, vesd bele magad bármibe, ami aktivitást igényel. Érdemes dinamikusabb mozgásformát választani. Találd meg örömforrásaidat és vesd be őket! Érdemes megvizsgálni, hogy a megszokott napi rutinodra ráférne-e egy kis frissítés és tervezd meg hétvégéig, hogy hogyan lehetne úgy beosztani az idődet, hogy jusson mindenre, ami fontos.

CSÜTÖRTÖK – január 19.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas, 20:10-től Bak
Kedvező: aktív mozgás, futás, takarítás, selejtezés

Lelkesedésed ma nem ismerhet határokat, ragaszd ezt át környezetedre is, vidítsd fel párodat! Szánj időt kedvenc hobbidra, csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz, amelyek inspirálnak és lelkesítenek. Viszont ügyelj arra, hogy ma esetleg meggondolatlanul mondhatsz ki dolgokat, amit később inkább visszaszívnál. Jobb megelőzni a bajt…

PÉNTEK – január 20.

A Hold: fogy
Jegy: Bak
Kedvező: epilálás, fogyókúra, böjt

Ma adj bele mindent a munkahelyeden vagy akár otthon is, az égi erők segítenek, hogy koncentráltan, fegyelmezetten haladj előre minden kitűzött feladatoddal. Ha belefér, akár előre is dolgozhatsz egy kicsit, később áldani fogod magad ezért… Lehet, hogy még egy kis időd is felszabadul. Még több energiád marad, ha nem engeded, hogy bármi elterelje a figyelmedet a lényegről, a vezérfonalról.

SZOMBAT – január 21.

A Hold: ÚJHOLD 21:54
Jegy: Bak, 19:30-tól Vízöntő
Kedvező: böjt

Az újhold szokás szerint újdonságot hozhat, valaminek a kezdetét, de ez most mégis különlegesebb, erőteljesebb lesz a többinél. Ráadásul a Vízöntő jegyében zajlik, ez még jobban felerősíti a kezdeti energia lendületét. Ha szeretnél valamit beindítani életedben, most csapj a lovak közé! Most minden azt támogatja, hogy haladjunk előre, hogy lépjünk a tanulás útjára. Keressük meg és vállaljuk fel saját fejlődési utunkat, hogy saját magunk jobb verziójává válhassunk.

Az is lehet, hogy vad lázadni vágyás tör fel belőled a fennálló renddel szemben. Ez is vezethet jóra, a változás felé, csak arra kell ügyelni, hogy ne legyen öncélú és ne merüljön ki pusztán a feltörő érzésekben.

Ez azért is egy különleges újhold, mert egybeesik a keleti holdújév ünnepével. Ez az újhold megsokszorozza a kezdeti impulzust és az újrakezdés erejét is. Mintha lenne egy második szilveszterünk, akár koccintani, ünnepelni is lehetne. Arra is lehetőség adódik, hogy átgondold az év eleje óta eltelt időszakot és az elmúlt három hét tapasztalatai alapján dönts bölcsebben és megfontoltabban, módosíts kitűzött céljaidon, finomítsd az útirányt, vagyis helye van itt egy jó kis újratervezésnek!

Kínai lampionok

Forrás: Unsplash

VASÁRNAP – január 22.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő
Kedvező: arctisztítás, bőrtisztítás

Ma több időd juthat a tervezésre. Praktikusan ne csak a jövő hétre nézz rá, most érdemes jóval hosszabb távra tervezni. Arra ügyelj, hogy bár képzeleted messzire szárnyalhat, valamennyire mégis maradj a realitás talaján. Olyat tűzz ki magad elé, ami belátható, ami elérhető, amibe nem szakadsz bele… Ha még így is túl nagy falatnak tűnik, szeleteld fel részekre és ezeket a kisebb, de beláthatóbb feladatokat tervezd bele az előtted álló időszakba.

HÉTFŐ – január 23.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő, 18:36-tól Halak
Kedvező: arctisztítás, bőrtisztítás

Máris nekiláthatunk, hogy rálépjünk szárnyaló képzeletünk által megálmodott útra. A növő Hold erejével induljunk el az első mérföldkő felé. Arra koncentrálj, ami a mai penzum, nehogy elrettentsen már hét elején az előtted lévő táv beláthatatlansága. A lendület ellenére ne feledkezzünk meg a kellő megfontoltságról és óvatosságról! Fontos, hogy pozitív gondolatokkal, érzelmekkel töltődjünk fel, nehogy a növő Hold a negatívot, a rosszat, a hiányt erősítse bennünk…

KEDD – január 24.

A Hold: nő
Jegy: Halak
Kedvező:

Ha lehet, ma kifejezetten kerüld az alkoholt, a kávét és a túlzásba vitt gyógyszereket. Ma érzékenyebbek lehetünk a külső ingerekre, a kritikára, de még a segítő visszajelzésekre is. De ha számítunk erre, talán sikerül jobban uralkodnunk magunkon vagy egyszerűen csak kerülni az ilyen helyzeteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top