nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Csillagjegyek, akiket az újhold angyali erői segítenek – Heti angyalhoroszkóp 2023. január 17-23.

Az angyalok szerint kitárulhat előtted a világ és megújulás várhat az élet bármely területén.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy hallgass szíved hangjára, ne pusztán a hideg és józan gondolatok vezessenek. Nem könnyű megtalálni ebben az egyensúlyt, mint ahogy azt sem egyszerű meghallani, hogy mit diktál ez a szívbéli belső hang, de ha megállsz kicsit a napi rohanásban, lecsendesedsz és befelé fülelsz, akkor felcsendül majd ez a hang az angyalhoroszkóp szerint.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy képes vagy kibontakoztatni belső, rejtett képességeidet. Az igaz, hogy ehhez erőt kell venned magadon, sőt, néha komoly erőfeszítést kell kifejteni, különösen az első lépés megtételéhez. Határozd el, hogy mi lesz ez az első momentum, és ha itt az ideje, tétovázás nélkül állj is neki! Az angyalok biztatnak, hogy kitartásodnak hála, a következő lépések már gördülékenyen fognak jönni.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy értékes emberekkel találkozhatsz, akik felnyithatják a szemedet új dolgokra, friss nézetekre, másfajta világnézetre, ha nyitottan és befogadóan hallgatod meg őket. Fontos lehet számodra, hogy kibeszéld magadból a problémákat, kételyeket, de ezt tedd úgy, hogy a megoldást keresed, nem pedig egy ördögi, véget nem érő panaszáradatba bonyolódsz.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy egyedülálló képességek birtokában vagy, melyeket érdemes lenne kamatoztatni, erre most lehetőséged adódhat. Sosem késő tanulni, gazdagodik tárházad, ha nyitott maradsz az újra. Belső adottságaid és az új ismeretek ötvözése hatványozza erődet, így minden gátat áttörve léphetsz előre céljaid felé.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes az apró jelekre figyelned. Bármennyire nagyvonalúan kezeled is a dolgokat, néha ez nem elég, inkább a rezdülésekre, a szinte észrevétlen jelzésekre kéne kihegyezni figyelmedet. Ezekben olyan kis üzenetek rejlenek, melyek különösen párkapcsolatodat, emberi kapcsolódásaidat érinthetik. Ha sikerül jól reagálni rájuk, akkor új, megerősítő angyali szálak kötnek majd össze benneteket.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy gondoskodj energiaraktáraid feltöltéséről, foglalkozz a bajok megelőzésével. Új lendületet vehetsz, de ehhez az kell, hogy legyen erőd – külső és belső is – az elrugaszkodáshoz. A töltekezéshez pedig meg kell teremtened az időt, amit ne sajnálj erre áldozni, mert busásan megtérül majd minden perc.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy harmonizáló energiákat hozhat neked a hét. Türelemre is szükséged lesz, mert ez nem egyik pillanatról a másikra zajlik, ráadásul neked is rá kéne hangolódnod az angyali nyugalomra. Kicsit le is lassulhatsz ehhez, rakd rendbe kaotikus gondolataidat, hogy a zaklatottságból higgadt, harmonikus lélekkel léphess tovább.

Hóangyal

Hóangyal (forrás: Unsplash)

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy az újhold erejével a héten hozd egyensúlyba energiáidat. Ez teszi majd lehetővé, hogy megvalósítsd álmaidat. Nézd végig a mögötted álló utat, bármennyi idős vagy is, összegyűltek már értékes tapasztalataid. Elég önálló, sőt önfejű vagy ahhoz, hogy ezekre támaszkodva és megingathatatlan belső eszményeidet alapul véve elhatározd magad és utat tűzz magad elé.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy most különösképp támaszkodhatsz arra a képességedre, hogy bármilyen bajból felállsz és ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, akkor csak megrázod magad és máris kész az új haditerv. Itt az ideje egy másik, nyitottabb nézőpontnak, koncepcióváltásnak, új út törésének. Tervezd meg a következő lépésedet, vegyél egy nagy lélegzetet és hajrá!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy kiléphetsz azokból a helyzetekből, amelyek nagy súllyal nehezednek a válladra. Rázd meg magad, először óvatosan, aztán egyre erőteljesebben. Bármiből is van eleged, azt képes vagy elengedni, de fontos, hogy szeretettelien lépj tovább, ne pedig indulatokkal és haraggal telve. Csak így lesz lehetőséged igazán begyógyítani a sebeket.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy lépj rá a saját utadra, vagy ha úgy érzed, hogy csak kicsit letértél róla, akkor irányítsd vissza magad. Már egy kis módosítás is gyógyító energiákkal tölthet fel. Vedd elő magad elé kitűzött céljaidat, most kinyílhatnak előtted a kapuk, az eddig áttörhetetlen láncok szinte maguktól gördülnek le előtted, csak az első lépést kell megtenned álmaid felé.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy pazar eszköztár áll rendelkezésedre ahhoz, hogy kifejezd a benned rejlő szépséget. Keresd ennek a módját, hogy akár egyedül, akár társaságban megnyisd ezt a belső kincseskamrádat és felszínre hozd értékeidet. Az angyalok inspirálnak arra is, hogy érzelmeidet merd megmutatni, kinyilvánítani és mások számára egyértelművé tenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top