nlc.hu
Horoszkóp
Feketét kedvelő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek mindig talpig feketében járnának

Ők mindenkor a fekete ruhákra szavaznak.

Nyilas

A Nyilas, annak ellenére, hogy nagy gondolkodó, már-már filozófus alkat, valójában nem szereti túlagyalni a dolgokat. Például azt sem, hogy mit vegyen fel. Azt ugyanakkor pontosan tudja, bárhol is jelenjen meg, a feketével sosem nyúlhat mellé, ezért az ő gardróbjában csak olyan alapdarabokat találsz, amelyeket bármilyen alkalomra fölvehet.

Feketét szerető csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Charley Gallay

Bak

A csillagjegyek közül a Bak valódi főnök- és főnökasszonytípus. Imád utasításokat osztogatni, de valójában jól is áll neki, hiszen megjelenése mindenkor autoritást, tekintélyt, tiszteletet sugároz. Ehhez pedig mi más illene jobban, mint a fekete, ami alapból is a kedvence.

Vízöntő

A fekete nemcsak klasszikus szín, de a lázadást is jól kifejezi. A Vízöntő pedig örök excentrikus, kívülálló, valódi lázadó alkat. Nála jöhet minden, ami eltér a megszokottól, a hétköznapi viselettől. Szeret tetőtől talpig feketébe bújni, ám még így is lehetetlen, hogy észrevétlen maradjon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top