nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy megőrül a feketéért

Ez a 3 csillagjegy megőrül a feketéért

Igazán rejtélyesek, és szeretik a feketét a következő csillagjegyek.

Skorpió

Senkit nem lep meg, hogy a Skorpió legjobban a fekete színt kedveli.  A Skorpiót vonzza a sötét. Amitől mások rettegnek, őt még jobban izgatja, nincs számára elég ijesztő dolog. Ezért is imádja a közelgő Halloweent is. Bármilyen vadnak mutatja magát, a fekete szín mégis azt jelképezi, hogy elfogad mindent, azt is, amitől más ódzkodik.

Csillagjegyek és a fekete szín

(Fotó: unsplash)

Nyilas

A Nyilas az asztrológia filozófusa. Végtelen tudásszomja mellett a sötétség határozza meg. Nincs még egy szín, ami úgy passzol a személyiségéhez, mint a fekete. És jól is állnak egymásnak- Az elmélkedés segít a Nyilasnak, hogy kevesebbet aggódjon és többet élvezzen az életből. Egyértelmű, hogy a fekete fejezi ki legjobban, hogy a Skorpió magasról tesz mindenkire és mindenre.

Bak

A Bak az összes csillagjegy főnöke. Tekintélyt parancsoló megjelenése elég ahhoz, hogy feljebbvalói alárendeltjének érezzék magukat. Uralkodó bolygója a Szaturnusz, a büntetés és karma bolygója. A fekete pedig tökéletesen passzol a fenyítéshez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top