nlc.hu
Horoszkóp
3 csillagjegy, aki remek kapcsolatot ápol az édesapjával

3 csillagjegy, aki remek kapcsolatot ápol az édesapjával

Egyes állatövi jelek szülöttei sokkal inkább apu pici lányai, mint mások. Néha azért, mert férfias bolygók uralják őket – tehát inkább a férfiakhoz kapcsolódnak, mint a nőkhöz –, vagy mert van valami más, ami az asztrológián alapuló kapcsolatot motiválja.

Oroszlán

Az Oroszlán teljesen apa kislánya. Egy Oroszlán már kiskora óta magabiztosnak, sikeresnek és erősnek látja az apját, épp, amilyen szeretett volna lenni. Felnőve pedig ugyanazokat a vonásokat használja, amelyeket az apjában lát, hogy elérje saját sikereit és magabiztosságát.

Az Oroszlán jellemvonásait az apja határozta meg: kemény, erős akaratú és kissé makacs. De ha valaki meg tudja mutatni neki, hogy a kemény munka megtérül, az az apja. Tudja, hogy az élet nehéz, de tudván azt is, hogy van egy példaképe az életében,  aki ápolja a lelkét, és segít neki, azt érzi, hogy bármit elérhet.

Horoszkóp szerint a legjobb apák

Fotó: Getty Images/MoMo Productions

Mérleg

A Mérleg minden értelemben apa kicsi lánya. Az apja már kiskora óta védelmezője, példaképe és legjobb barátja. Csak annyit kell tennie, hogy megrebbenti a szempilláit, és apja hegyeket mozgat majd érte. Apjának köszönhetően, a Mérleg megkap mindent, amit csak akar. És neki ez nagyjából mindent jelent, amire gondolsz.

A Mérleg az egyik állatövi jel, amely szeret az élet finomabb dolgait, és keményen dolgozik, csak hogy megengedje magának ezeket a finomabb dolgokat. Természetesen csak azért, mert tud vigyázni magára, még nem azt jelenti, hogy elutasít egy kedves gesztust, ha az apja ajándékokat ad neki. A Mérleg az az elkényeztetett lány, akinek az apja egyszerűen nem tud nemet mondani.

Nyilas

A Nyilas lehet az egyik állatövi jel, amely azt akarja, hogy élete tele legyen kalanddal és szabadsággal, ám mégis szilárdan otthoni gyökerekre van szüksége – és mindezt az apja adhatja meg. Lehet, hogy romantikus partnerek jönnek és mennek az életében, de a Nyilas apja mindig egy biztos pont lesz.

A Nyilas csodálja az apját, és tudja, hogy  ő lesz, aki megadja neki az életében szükséges tanácsokat. A Nyilas mindig arra törekszik, hogy tanuljon a hibáiból és úgy kezelje az életet, mintha tapasztalatok sorozata lenne. Bár ezt önmagában is megteheti, szereti tudni, hogy ha valaha bajba kerül, az apja ott lesz, hogy ismét a helyes útra vezesse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top