nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegypárok nagyon boldogok

Ezek a csillagjegypárok nagyon boldogok

Ők azok, akik a leginkább összeillenek egymással.

Kos és az Ikrek

A Kos és az Ikrek szerelme kétségtelenül az egyik legsziporkázóbb és legizgalmasabb párkapcsolat. Mindketten okosak, frissek, energikusak, nyitottak és társaságkedvelők. Minden szabadidejüket együtt töltik, bámulatosan erősen inspirálják egymást. Mindketten gyűlölik az unalmat, az egyhangúságot, az otthon ücsörgést, kalandra, kihívásra, szórakozásra vágynak. Nem véletlen, hogy hihetetlenül szórakoztató párost alkotnak. A legtöbben furcsán és talán kicsit irigykedve tekintenek rájuk, hiszen sokan csupán az élménybeszámolóktól kimerülnek, nemhogy végigcsinálnák mindazt, amit a Kos és az Ikrek ketten együtt véghez visznek. Támogatják, segítik egymást érzelmileg és anyagilag, a szövetségük kikezdhetetlen, mint egy várfal, olyan erős. Nem meglepő, hogy boldog párost alkotnak.

Összeillő csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Tetra Images

Bak és egy másik Bak

A csillagjegyek többsége a saját csillagjegy-párjával képtelen kijönni, de nem így a Bak. Közöttük különösen erős az összhang, nagyon jól összeillenek. Saját személyiségükből adódóan pontosan tudják, milyen igényeket támaszt a párjuk. Mindketten tisztelik a hagyományokat, nagyon keményen és szívósan dolgoznak, a család a legfőbb értékük, és éppen ezeket az értékeket tisztelik a leginkább a másikban, ezek tartják őket össze. A szerelmük és a hűségük megkérdőjelezhetetlen. Nem piszkálódnak egymással olyasmin, hogy miért a munka a legfontosabb, vagy miért nem tud lazítani végre a párjuk, hiszen mindketten pontosan ezt teszik. Beosztással élnek, gondolnak a jövőre, igazi csapatszellem járja át a kapcsolatukat. Támogatják, erősítik egymást, közös célokat tűznek ki, és közösen is érik el azokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top