nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp szerelmeseknek

Csillagjegyek, akik most mélyíthetik kapcsolatukat – Szerelmi horoszkóp 2023. január 28-29.

Használjátok ki a csendes téli hétvége lehetőségét egy kis összebújásra, őszinte beszélgetésre, mely mélyíti kapcsolatotokat.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tüzes jellegednél fogva lehet, hogy hétvégén is mozognál, pörögnél, de harci szellemedet most nem a párkapcsolatodban kéne kiteljesíteni. Jobbat tenne egy kis megállás, lecsendesedés, békés összebújás társaddal. Adj időt kettőtöknek, tedd félre kicsit rengeteg dolgodat, a verseny, a veszély is megvár, most ti legyetek a fontosak!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén igazán elemedben leszel. Teljes eszköztáraddal kényeztetheted szerelmedet, mutasd meg neki ragyogó önmagad! Szeretetnyelved több módját is érdemes most alkalmaznod, főzz valami finomat, bújjatok össze, engedd szabadjára fantáziádat. Ha beszélgetésbe merültök, fontos, hogy bízz benne és saját magadban is!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Beszélj nyíltan és őszintén érzelmeidről, ez megnyithatja előtted az utat egészen párod szívéig. Persze fontos, hogy ezek ne pusztán szóvirágok legyenek, hanem érzelmeid maximálisan lekövessék az általad mondottakat, így számíthatsz szerelmed őszinte bizalmára.

Férfi és nő kézfogása

Kéz a kézben (forrás: Unsplash)

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne félj belemenni a vitákba, mert az olyan megoldandó dolgokat hozhat elő, melyeket nem lenne jó a szőnyeg alá söpörni. Kivételes érzékenységeddel meg fogod érezni, hogy hol kéne mélyebbre ásni, és hogy a másiknak mi az a fájó pontja, melyben törődésre, gondoskodásra vágyik, melyet tőled megkaphat.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kapcsolatod akadályt vethet eléd, melynek megoldásához lehet, hogy most nem lesz elég lehengerlő stílusod. Sokkal finomabb módszert kéne választani, ráadásul olyat, mellyel együttműködsz társaddal. Mindenképp egyeztessetek a hétvége programjáról, ne csak a magad feje után menj! Próbálj rákapcsolódni párodra és meghallani azt, amit beszél hozzád, amit igazán mondani szeretne…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nemcsak önmagadat, hanem kapcsolatodat is tudod fejleszteni, mélyíteni. Ez közel sem azt jelenti, hogy megfogalmazod elvárásaidat és ezt párod tudtára is adod vagy esetleg hosszú listát készítesz azokról a dolgokról, melyeket kifogásolsz benne. Inkább elfogadó szeretettel tekints rá és ha vannak is bajok, azok gyökerét őszinte beszélgetéssel igyekezzetek feltárni.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Varázsold elő magadból romantikus énedet, hordozd tenyereden szerelmedet! Próbáld elcsípni a lehető legjobb pillanatot az intimitásra. Most nem kell versenyezned senkivel, egyszerűen add magadból a mostani legjobbat. Mivel képes vagy kompromisszumot kötni, ezzel elejét veheted a vitának, és ha párod makacsul kitart is valami mellett, te óvatosan egyensúlyozva rátalálhatsz a középutas megoldásra, mely mindkettőtöket megnyugtat.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvégén megtehetnéd, hogy átadod az irányítást a párodnak. Nemcsak névleg, hanem őszinte bizalommal iránta. Lehet, hogy olyan új utakra vezet, amiről eddig nem is álmodtál. Lehet, hogy neked sikerül úgy megnyílni felé, ahogy eddig soha. Beszéljétek meg őszintén a helyzetet, de lehet, hogy szavak nélkül is megértitek egymást…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy pezsgő beszélgetés valószínűleg nincs ellenedre, de lehet, hogy az már érzékenyebben érint, ha mélyre mentek, ha bensőségesebb témát feszegettek. Nem kell ettől sem tartanod, bízva párod megértésében, bátran kiöntheted neki a szívedet. Most rálelhettek arra a stabil pontra, mely összetart benneteket, mely biztos alapja kapcsolatotoknak.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Meríts az önbizalom kútjából, különösen ha szeretnél valakivel közelebbi kapcsolatba kerülni. De ha régi a kapcsolat, akkor is juthat most idő közös játékra, szórakozásra, bármire, amiben együtt merülhettek el felhőtlenül és hátrahagyva a gondokat – legalább egy kis időre. Ez a bizalom légkörét teremtheti meg köztetek, melyben őszintén nyílhattok meg egymás előtt.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Otthonod olyan biztonságos menedék, ahol – pároddal együtt – békére és nyugalomra lelhetsz. Lehet most ezt tovább építgetni, szépíteni, ha pedig úgy véled, hogy még nem tölti be ezt a funkcióját, nézzétek át társaddal, okoskodjátok ki közösen, hogy hogyan tudnátok megújítani és mindkettőtök számára a béke és feltöltődés helyévé változtatni.

Kesztyűs szerelmesek

Forrás: Unsplash

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy nem egyszerű kifejezned mindazt a mélységet, ami érzelmeidet jellemzi, de most hétvégén lehetőséged nyílhat rá, hogy megállva, megpihenve, nyugodtan beszélgessetek. Bízd magad párod iránti érzelmeidre, ha szavakkal nehéz, találj más módot, más szeretetnyelvet, hogy kifejezd magad. Ha eloszlatod párod kétségeit, az új, szilárdabb alapra helyezheti kapcsolatotokat.

Ez is érdekelhet Optimista csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top