nlc.hu
Horoszkóp
Ez az erősséged a csillagjegyed szerint

Ez az erősséged a csillagjegyed szerint

Mindenkinek van szuperereje, mutatjuk, mi a tiéd!

Akár hiszel az asztrológiában, akár nem, a helyzet az, hogy a születésed helye, dátuma és pontos időpontja azért egészen nagy hatással van a személyiségedre. Így például a csillagjegyedből kiderülhet az is, pontosan mik az erősségeid. Keresd meg a saját horoszkópod, mert elhoztuk erről az infókat!

Kos

Kosként nincs nálad határozottabb és eltökéltebb a zodiákusok közül. Természetednél fogva csak úgy dübörög benned a motiváció, ezért nem kell téged túl sokat győzködni ahhoz, hogy belevágj az álmaid megvalósításába. Emellett sugárzik belőled az önbizalom, ami nemcsak vonz másokat, de ráadásul ragadós is!

Bika

Az a típus vagy, aki mindent megtenne a szeretteiért. Ha három szóval kéne téged jellemeznünk, azt mondanánk: szenvedélyes, elkötelezett és megbízható. Ezért nem is meglepő, hogy a környezetedben az emberek rendre hozzád fordulnak támogatásért és vigasztalásért, hiszen tudják, hogy a te válladon aztán igazán kisírhatják magukat.

Ikrek

Ikrekként szereted a szeretetet. Örülsz, ha tudhatod, hogy valaki téged és csakis téged akar. És könnyű is téged szeretni, hiszen minden érzelmet ezerszer annyira képes vagy viszonozni. Ez egyszerűen a személyiségedből fakad, és ha valaki elnyeri a ragaszkodásodat, sosem fog kételkedni az érzéseidben.

Erősség

Fotó: Klaus Vedfelt/Getty Images

Rák

Kifejezetten kreatív lélek vagy. Emellett a szíved is aranyból van. Könnyen egy hullámhosszra kerülsz a körülötted lévőkkel, akik gyakran kérnek tőled tanácsot, mert tudják: a te érzelmi intelligenciád páratlan. Ezen kívül minden további nélkül képes vagy rávenni az emberek arra, hogy elhiggyenek bármit és mindent, amit mondasz.

Oroszlán

Nem véletlenül nevezték el a csillagjegyed a dzsungel királyáról: született vezető vagy. Te is tudod, hogy nem kell tenned semmit azért, hogy kitűnj a tömegből, és mindenki másnál fényesebben ragyogj. De ezzel együtt nagylelkű is vagy, amit mindazok megtapasztalhatnak, akik a legtöbbet jelentik számodra.

Szűz

Nincs nálad szorgalmasabb ember. Keményen dolgozol, hogy elérd mindazt, amire vágysz. Igazán realistán állsz az élethez, a gyakorlatiasságod pedig minden alkalommal az előnyödre fordítod. Ennek következtében pedig – miután akármennyire is a realitás talaján állsz, mégis tudod: a határ a csillagos ég –, az álmaidat valósággá tudod változtatni.

Mérleg

Mérlegként te vagy mindenki legjobb barátja – nem számít, hogy csak öt perce, vagy öt éve ismeritek egymást. Az embereket vonzza a pezsgő, vidám személyiséged, valamint az empatikus természeted, te pedig kifejezetten jól érzed magad körülöttük. Nem bánod, ha te kerülsz a figyelem középpontjába. Úgy látnak téged, mint valaki, aki tud úszni az árral, és valóban: könnyen alkalmazkodsz akármilyen szituhoz.

Skorpió

Megvan az az angol kifejezés, hogy ride or die? Vagyis olyasvalaki, akire bármikor számíthatnak a barátai, akármi történjék is. Na, pontosan ez vagy te! Egy igaz barát. Akiért ugyan meg kell küzdeni, de a hozzád közelállók elmondhatják: abszolút megéri, mert még egy ilyen ember biztosan nem lesz az életükben.

Nyilas

Nyilasként te vagy a zodiákusok kijelölt „osztály bohóca”. Fantasztikusan jó humorod van, imádsz nevetni és nevettetni – semmi sem tölt el nagyobb elégedettséggel, ha a környezetedet jókedvűnek látod. Ők pedig épp ezt szeretik benned! Mindig jó veled lenni, ezért az emberek vágynak is a társaságodra.

Bak

Saját magad coacha vagy, a fegyelem a véredben van, a végsőkig képes vagy motiválni önmagad. Te vagy a csapat anyukája, a felelősségteljes barát, aki mindig tudja, mi a helyes döntés. Ezt pedig mindenki csodálja benned.

Vízöntő

Független, erős nő vagy, akinek nincs szüksége senkire. Vagy, ahogy Miley Cyrus énekli az új dalában: meg tudod venni magadnak a virágokat, fogni a saját kezed és elvinni magad táncolni. Büszke vagy rá, hogy ennyire képes vagy gondoskodni magadról. Emellett kreatív vagy, az ötleteid pedig eredetiek és inspirálóak.

Halak

Halakként nagyon jók a megérzéseid. Mindig tisztában vagy az érzéseiddel, azok felismerése sosem okoz gondot neked (és ez – bármennyire is furán hangzik számodra – nem mindenkinek megy ilyen könnyen), ahogy mások érzelmeire is hamar rá tudsz hangolódni. Ez a szupererőd.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top