nlc.hu
Horoszkóp

Tarot kártya jóslat

Ezt üzenik neked a Tarot kártyák februárra

A kérdésre, hogy mit hoz neked a február, sokatmondó választ kaphatsz a Tarot kártyáktól. Ha kíváncsi vagy rá, hogy hozhatod ki a legtöbbet az előtted álló hónapból, szívleld meg a kivetett kártyák tanácsait!

Ahhoz, hogy kiderüljön, mire számíthatsz februárban, az úgynevezett kollektív kártyavetést érdemes használni. Ezúttal a kereszt nevű  kirakás fedte fel, mit hoz az előtted álló időszak. Fontos kiemelni, hogy ez egy általános útmutatás, kihívást jelentő élethelyzetben vagy téged komolyabban foglalkoztató kérdések esetén a személyre szabott Tarot kártyavetés segíthet.

A havi előrejelzés elkészítéséhez használt kirakásban felülre kerülő lap, a Kelyhek nyolcas azt mutatja, mit érdemes megfogadni, míg az alul lévő kártyalap, a Kardok kettes arra világít rá, mit jobb elkerülni. A vízszintes sorban lévő, szintén iránymutatást nyújtó lapok balról jobbra: az Erő, a Pápa, valamint a Kardok hármas.

Februári Tarot kártya kirakásA Tarot kártyák üzenete februárra

A hónapok hétfőjének is nevezett január után jogosan érzed úgy, hogy most már igazán beindult az év: a február első fele különösen mozgalmasnak ígérkezik. Megvan rá az esély, hogy a hónap elején elbizonytalanodsz abban, hogy merre, hogyan haladj tovább bizonyos területeken.

Nem kell hatalmas dolgokra gondolni, akár a külsődön szeretnél valamit változtatni, akár a napi rutinod, vagy az étrended igényel némi frissítést, jó, ha tanácsot kérsz valakitől, akinek adsz a szavára. Nem ígérem, hogy könnyű lesz meghozni a döntést az átalakulással kapcsolatban, de azt igen, hogy már a kezdetekkor érezni fogod a pozitív változást!

Ha eddig pihenő üzemmódban voltál, javaslom, hogy tölts időt társaságban, mozdulj ki, de persze csakis úgy, hogy jól érezd magad. A kirakásban látható legalsó lap megerősíti azt a tanácsot is, miszerint érdemes egy számodra hiteles külső szemlélő véleményét kikérned, és azt is, hogy a február nem az elvonulás időszaka kellene, hogy legyen.

Kirakás és fotók: MIDNIGHT TAROT (@tarot_midnight)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top