nlc.hu
Horoszkóp

Tarot kártya jóslat

Ezt üzenik neked a Tarot kártyák decemberre

Arra a kérdésre, hogy mit tartogat az év utolsó hónapja, sokatmondó választ kaphatsz a Tarot kártyáktól. Ha kíváncsi vagy rá, hogy hozhatod ki a legtöbbet a decemberből, szívleld meg a kivetett kártyák tanácsait!

Ahhoz, hogy kiderüljön, mire számíthatsz decemberben, az úgynevezett kollektív kártyavetést érdemes használni. Ezúttal a kereszt nevű  kirakás fedte fel, mit hoz az előtted álló időszak. Fontos kiemelni, hogy ez egy általános útmutatás, kihívást jelentő élethelyzetben vagy téged komolyabban foglalkoztató kérdések esetén a személyre szabott Tarot kártyavetés segíthet.

A havi előrejelzés elkészítéséhez használt kirakásban felülre kerülő lap, az Érmék apródja azt mutatja, mit érdemes megfogadni, míg az alul lévő kártyalap, a Kardok 8 arra világít rá, mit jobb elkerülni. A vízszintes sorban lévő, szintén iránymutatást nyújtó lapok balról jobbra: a Kardok 6, a Kelyhek 8, valamint a Kardok ász.

Salma Hayek Gucci ház filmben

Salma Hayek, mint jósnő a Gucci ház című filmben (fotó: Profimedia)

A Tarot kártyák üzenete decemberre

A hónap elején nagy valószínűséggel indokoltnak érzel majd egy kis elvonulást. Ez egyfajta mentális feltöltődés kellene, hogy legyen, érdemes már december első felében átgondolnod az évet: mennyi mindent értél el, s hogy milyen terveid lesznek jövőre. Hagyd elcsendesülni a gondolataidat és koncentrálj a sikerekre, a lehetőségekre.

Ez azért fontos, mert az ünnepek közeledtével egyre inkább sűrűsödnek majd a napok. Akár családi, akár baráti vagy céges összejövetelről van szó, ragadd meg az alkalmat és keresd mások társaságát! Akár olyanokét is, akikkel eddig nem sűrűn beszélgettél: nagy eséllyel inspirálni fognak mások és könnyen lehet, hogy a következő esztendőre is felmerülhetnek jó ötletek, új tervek. Nem kell emberek tömkelegével mély beszélgetésbe elegyedned, de egy-két új vélemény a hasznodra fog válni.

A december eleji csendet tudatosan próbáld megtörni, nehogy átcsapjon elszigetelődésbe. Nem tenne jót, még akkor sem, ha látszólag erre vágysz. Legyél kíváncsi, nyitott és befogadó. Minden válasz, ötlet vagy megoldás a lábad előtt hever, csak észre kell venned.

Kirakás és fotók: MIDNIGHT TAROT (@tarot_midnight)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top