nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik profi szervezők

3 csillagjegy, akik profi szervezők

Nézzük, kik állnak a helyzet magaslatán, ha szervezésről van szó!

Bika

A Bikát boldoggá teszi, ha van valami, amit várhat a jövőben. Ezért lételeme a tervezgetés, és amikor valami igazán felemelő ötletről, vágyról esik szó, akkor precízen megtervez mindent a legapróbb részletekig, tekintve, hogy gyűlöli a bizonytalanságot, az esetlegességet. Meg alapból is mindenre előre felkészül.

Szűz

A Szűz nem különösebben szeret tervezni, de pontosan tudja, hogy környezetében ő a legprofibb ebben. És mivel maximalista, azt az elvet vallja, hogy a legjobb, ha mindent maga csinál. Ezért a tervezést is kiválóan elvégzi, ahelyett hogy másokra várna. Az is igaz, nem mindig vési fel a feladatokat, a legtöbbször fejben tervez.

Csillagjegyek, akik remek szervezők

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Vízöntő

A Vízöntő számára a nyaralás már az indulás előtt hónapokkal elkezdődik, mert ő is jó előre le akar tudni pontosan mindent. Ő is szereti az átlátható táblázatokat, amibe képes majdhogynem lépésről lépére betervezni mindent. Szerencsés lehetsz, ha vele utazol, mert mellette egyetlen járműről sem késel, és tutira meleg fogadtatással várnak a szálláshelyen is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top