Életmód

Így kell spórolni az esküvőszervezőn! Egy menyasszony legalábbis megpróbálja

Idegenek szavazzák meg a fiatal nő nagy napjának minden részletét.

A New York-i Jen Glantz elindította a Finally the Bride nevű honlapját, amin idegenek szavazhatnak az esküvője minden apró részletére. A 31 éves nő pár nappal az eljegyzése után annyi ötletet kapott az esküvőre, hogy úgy döntött, ő inkább hátradől, és hagyja, hogy mások megálmodják helyette.

Glantz azt mondta, nem így tervezte, de annyi kéretlen tanácsot kapott, hogy előnyt akar belőle kovácsolni. Érzéke az üzlethez már korábban megvolt, ugyanis a Bridesmaids for Hire nevű cége koszorúslányokat kölcsönöz esküvőre. Glantz olyan fontos kérdéseket is megszavaztat, minthogy illemből meghívjon -e olyanokat az esküvőre, akik nem állnak hozzá túl közel, de meghívták a sajátjukra.

Amikben már sikerült dönteni: Glantz nem tájékoztatja exeit arról, hogy férjhez megy, és a büdzsét 15 és 30 ezer dollár között határozták meg. A szavazások minden hónap 15-én zárulnak és az eredményt rögtön közzé is teszi.

A fiatal nő nem tart az eredményektől, mint mondja, az a fontos, hogy olyannak mondja ki az igent, akit szeret.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top