nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Fenséges vagy rázós hétvége felé terelhet a növő Hold – Heti holdhoroszkóp 2023. február 1-7.

Konfliktust, feszültséget, ugyanakkor aktivitást, erőt és bátorságot is hozhat majd a vasárnapi telihold.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – február 1.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek, 21:11-től Rák
Kedvező: szellőztetés

Ma levegőztesd át a környezetedet, a lakást és saját magadat is, a tüdődet és a fejedet is beleértve. Ha nehéz beszélgetés vár rád a héten, azt igyekezz mára időzíteni, könnyedébben, nyitottabban tudtok kommunikálni és most remélhetőleg a helyzetet is lazábban tudod kezelni. Minél felszabadultabb vagy, annál könnyebben fog menni az egyéb ügyintézés is.

CSÜTÖRTÖK – február 2.

A Hold: nő
Jegy: Rák
Kedvező: locsolás, mosás
Nem ajánlott: fodrászat

Bár hétköznap van, de a délután egy részét szánhatnád egy felhőtlen kikapcsolódásra a szeretteiddel. Mit szerettek együtt csinálni? Ha a program megengedi, tágabb családban is gondolkodhattok, akár közeli barátokat is hívhattok. Előfordulhat, hogy ma lelkierődről és érzelmeidről kell tanúbizonyságot tenned. A mai nap sokkal inkább alkalmas jótékonykodásra, mint saját ügyeid intézésére.

PÉNTEK – február 3.

A Hold: nő
Jegy: Rák
Kedvező: locsolás

A növények locsolása mellett gondolj a madarakra is, ha olyan helyen laksz. Télen nemcsak etetni, de itatni is kéne őket, ráadásul erre különösen figyelni kell, ha fagypont alatt van a hőmérséklet. Érdemes ma áttekintened kapcsolataidat, egy régebbi probléma a felszínre törhet. Terveid megvalósításában ma még van lehetőség előrébb lépni.

Telihold farkassal és indián lánnyal

Telihold (Fotó: Unsplash)

SZOMBAT – február 4.

A Hold: nő
Jegy: Rák, 9:48-tól Oroszlán
Nem ajánlott: fogászati kezelés, fodrászat

Ma az Oroszlán jegybe lép a Hold, ami segíti az aktivitást. Ha kicsit leültél a héten, most pörgesd fel a tempót, vesd bele magad kedvenc mozgásformádba, bármi legyen is az. A lényeg, hogy pattanj fel a fotelból… Már ma érezheted a holnapi telihold hatását, lehet, hogy feszültebb, ingerültebb vagy és mindenki más is így lehet ezzel, ezért jobb, ha próbálunk megnyugodni és kerülni a konfrontációt. A mozgás arra is jó, hogy levezessük vele a felgyűlt feszültséget.

Ha sikerül felülkerekednünk a kihívásokon, akkor erőnk teljében lehetünk és ami még fontosabb, olyan lelkiállapotban, mely segítségével teljes mértékben mi irányítjuk életünket és döntéseinket. Ezzel a mentalitással sikerre viheted szinte bármely elhatározásodat.

VASÁRNAP – február 5.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Oroszlán
Nem ajánlott: fogászati kezelés, fodrászat, műtét

A mai telihold mindannyiunkra hatással lehet. Felkorbácsolhatja érzéseinket, felerősítheti a bennünk meglévő, vagy kapcsolatainkban megbúvó ellentéteket. Ellentmondásos lelkiállapotba kerülhetünk, amikor nehéz dönteni, nehéz választani, miközben szenvedélyes érzelem és hideg intellektus feszülhet egymásnak.

Mi az, ami segíthet? Saját magunkban az, ha keressük az egyensúlyt, ha a lehető legnagyobb harmóniát próbáljuk megteremteni. Kapcsolatainkban pedig az, ha most kifejezetten arra törekszünk, hogy a másik ember helyébe, helyzetébe képzeljük magunkat. Ez segíthet beleérző képességünk finomításában, amire most mindennél nagyobb szükségünk lehet.

HÉTFŐ – február 6.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán, 22:14-től Szűz
Nem ajánlott: fogászati kezelés, fodrászat

Lehet, hogy ma késztetést érzünk arra, hogy mindenképp nekünk legyen igazunk. Mégis arra kéne törekednünk, hogy csapatjátékossá váljunk, hogy összeadjuk erőinket és együtt törekedjünk valami megoldásra. Légy segítőkész, kérdezz rá, hogy kinek van szüksége a támogatásodra. Az este pedig legyen a szórakozásé, legyen szó romantikus együttlétről pároddal, egy kedélyes családi vacsiról vagy baráti buliról, ami még belefér egy hétfő estébe.

KEDD – február 7.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz
Kedvező: selejtezés, takarítás

A fogyó Hold lehetőséget ad az elengedésre. Most józanul és precízen fel tudod mérni, hogy mi az az életedben, amihez már fölösleges ragaszkodnod, ami annál jobban megköt, minél jobban kapaszkodsz belé. A mai nap alkalmas a leltározáshoz, selejtezéshez is, sőt minden olyan aprólékos munkához, amihez pontosság és nagy figyelem szükséges. Ha pedig egy kis házimunkát iktatnál a napodba, nézd át a kamrapolcot, nehogy lejárt élelmiszerek halmozódjanak fel rajta.

Ez is érdekelhet Előrejelzés februárra Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top