nlc.hu
Horoszkóp

Párkapcsolati hibák, amiket a Vízöntő nagy eséllyel elkövet

Párkapcsolati hibák, amiket a Vízöntő nagy eséllyel elkövet

Ha Vízöntő a csillagjegyed, vagy esetleg a párodé, ezek ismerősek lesznek.

A Vízöntő igazán különleges csillagjegy, Okos, laza és szórakoztató. Ám van néhány hiba, amit könnyen elkövet a párkapcsolata során.

Félti a szabadságát

A Vízöntő számára nagyon fontos a szabadság, ezzel nincs is gond, olyan partner illik hozzá, aki hasonlóan gondolkodik, és ezt tiszteletben tartja. Ám ő hajlamos ilyenkor is aggódni azon, hogy nehogy mégis rabbá váljon. Tehát a szabadságféltés néha rögeszmévé válik nála, ami nem hat jól a kapcsolatra.

Nem mutatja ki az érzelmeit

A Vízöntő levegőjegy, jól kommunikál, érdeklődő, rengeteg dolog érdekli. Ám az érzelmekkel hadilábon áll, nehezen mutatja ki és fogadja be őket. Mindez pedig bántóan hathat a másik félre, esetleg közönynek, vagy flegmaságnak tűnhet, pedig nem az.

Felszínes

Az előző ponthoz kapcsolódik, hogy a mély, lelkizős beszélgetésekbe sem könnyen megy bele, mert fél tőlük, az pedig végképp nem komfortos számára, ha be kell vallania, hogy ő valamitől fél. Ezt nem szereti mások tudtára adni, nehogy kiszolgáltatottá váljon. Így a mély lelki rétegei nem közelíthetőek meg könnyen, ez nehezíti a párkapcsolat elmélyülését is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top