nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akik új utat kereshetnek – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. február 6-12.

Elutasítani a hagyományos dolgokat, saját fejünk után menni – van, akinek ez mindennapi dolog, de van, akinek igazi kihívás. Te melyik csoportba tartozol?

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Változást hozhat a hét, lehet, hogy el kell engedned olyan dolgokat, amikhez még ragaszkodnál. De ez új lehetőségeket is rejthet. Neked aztán igazán nem kell félned új dolgokba belevágni, sőt, te vagy az, aki mindig az élen haladsz. Kezdeményezőkészséged most is megvéd attól, hogy lelki vagy szellemi mocsárba süppedj.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Most nem kéne elhanyagolnod egészségedet, februárra már kimerülhettek belső készleteid. Próbáld kedvenc mozgásoddal formába hozni magad, lehet szép fokozatosan, nem kell túlerőltetned magad. Próbálj megbarátkozni jelenlegi helyzeteddel, hogy ebben is képes legyél boldognak és elégedettnek érezni magad.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Tágítsd a látókörödet, így zseniális ötlet pattanhat ki a fejedből, ami új irányba terelhet, de azért csak óvatosan válts! Lehet, hogy bátran mondod el a véleményedet akkor is, ha ezzel árral szemben haladsz. Most akár új ismeretségeket is köthetsz.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Már biztosan megtapasztaltad, hogy a kimondott szavaknak mekkora ereje van, ezért jobb, ha óvatosan fogalmazol. Bízd magad csalhatatlan intuíciódra, az ritkán hagy cserben. Támaszkodj gyermekkorod megújító forrásaira, melyek szilárd alapokat biztosítanak nemcsak a jelenedhez, hanem a jövődhöz is.

Vándor az erdei útelágazásnál

Útelágazásnál (fotó: Unsplash)

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Keresd a héten a közös nézőpontokat és közös alapokat a többiekkel. Lehet, hogy ez új és különös, és eddig nem vagy csak ritkán tapasztalt élményekhez vezet majd. A járatlan út izgalmas változást hozhat és ami a legfőbb, sokat tanulhatsz belőle. Most veledszületett szervezői képességeidet is megcsillogtathatod.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Most ideje lehet annak, hogy megváltoztasd régi rutinodat. Akkor is érdemes megfontolnod az újítást, ha egyébként nem merült fel külön nehézség ezzel kapcsolatban. A változás friss energiával tölthet fel, és ihletet is adhat. Ehhez elég lehet akár egy apró változtatás is szokásaidon, napi ritmusodon vagy nézőpontodban.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Legyen szó kapcsolatodról vagy ambícióidról, ne fogd vissza kreatív ötleteidet! De azért adj magadnak időt a pihenésre is, nem lenne jó, ha a munka miatti stressz beárnyékolná a hetedet. Ezt nem könnyíti meg, ha pénzzel kapcsolatos nehézségek jönnek, de tégy meg mindent, hogy mihamarabb megoldódjon a dolog – itt jöhet képbe a kreativitásod.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Fontold meg, hogy mi az, ami már felesleges az otthonodban, a környezetedben, az életedben. Lehet, hogy érdemes az efféle koloncoktól megszabadulni, hogy új utak és lehetőségek nyílhassanak meg előtted. Reménykedhetsz a fokozatos változásban, amit jóval könnyebb lesz viselni, mint egy hirtelen szakadást. Légy türelmes!

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Abban tudnál új utakra lépni a héten, hogy erőforrásaidat hogyan tudod a legoptimálisabban felhasználni. Extrém ötleteid is lehetnek, de kiáradó energiáiddal ezeket is képviselni tudod. Ennek ellenére ne dönts pusztán hirtelen felindulásból. Ha úgy érzed, a héten mégis mélypontra kerülsz, támaszkodj impulzivitásodra!

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Elképzeléseid lassacskán formát ölthetnek, tégy óvatos lépéseket az ügyért. Indulj el az utadon, nehogy beleragadj egy helyzetbe. Találj valami izgalmas önkifejezési formát. Megingathatatlan figyelmednek és összpontosításodnak most is hasznát veheted majd.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Talán néha kívülállónak érzed magad, és kilógsz a sorból, de te aztán képes vagy arra, hogy elutasítsd a megszokott és unalmas dolgokat. Most felpezsdülhetnek energiáid és tárva a kapu az új utak előtt. Vizsgáld meg, hogy életed mely területére igaz ez most leginkább és ott kezdeményezz!

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Energiáidat fordítsd aktuális céljaidra, nem baj, ha ezek még túl távolinak tűnnek. Nem kell egyedül megbirkóznod a dolgokkal, fogj össze barátaiddal! Ügyelj szavaidra, gondosan és finoman fogalmazz! Új utakra térhetsz, ha például táplálkozási szokásaidon változtatsz. Érdemes lehet most tanulnod valami újat, és képezned magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top