nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek minden fekete-fehér

3 csillagjegy, akiknek minden fekete-fehér

Ezek a csillagjegyek képtelenek szabadulni a “fekete-fehér” gondolkodástól!

Nyilas

A Nyilas esetében a mindent vagy semmit gondolkodás a többi ember viselkedésére vonatkozik. Kedves vagy aljas? Zsugori vagy nagylelkű? Az emberek többfélék is lehetnek, ám ő ezt nem igazán képes átlátni. Ez a szélsőséges, végletesnek mondható szemlélet pedig kihat a párkapcsolatára is, hiszen párja úgy érezheti, bármit is csinál, az kiábrándító és elégtelen a Nyilas számára. Így viszont nem könnyű kompromisszumokat hozni…

Fekete-fehér a világ ezeknek a jegyeknek

Fotó: Getty Images/Flashpop

Skorpió

A Skorpió heves vérmérsékletű és szenvedélyes csillagjegy, ami hozza magával a minden vagy semmi szemléletet is. Ha nem tud szobát foglalni abba a hotelbe, amelyet kinézett magának, inkább nem megy szabadságra. Ha párjának nem tetszik, ahogyan át szeretné alakítani a lakást, inkább nem is csinál semmit. A rugalmasságot nem ismeri, inkább hagyja elillanni a lehetőséget, később meg zokon veszi, hogy elbaltázta a dolgot.

Bika

A Bika talán a legmakacsabb, legcsökönyösebb csillagjegy. Úgy gondolja, nála jobban senki sem látja át a dolgokat. Vitának helye nincs, hiszen pontosan tudja, úgysem változtat a véleményén. Nem képes elismerni, hogy valamiben hibázott, s a kompromisszumkötés is távol áll tőle, ez pedig meglehetősen nehézkessé teszi vele a kommunikációt és az együttműködést is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top