nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek fantasztikus Valentin-napjuk lesz

Ezeknek a csillagjegyeknek fantasztikus Valentin-napjuk lesz

Ezeknek a csillagjegyeknek idén kijut a jóból Valentin-napon.

Szűz

Szűz jegyűként meglehetősen kritikus típus vagy, nem igaz? Valentin-napon végre rájössz, mennyire fontos a lelki egészségedhez, hogy annak szeresd és fogadd el magad, aki vagy. És amikor helyére kerül az önbizalmad, mások előtt is sokkal magabiztosabb vagy. Jól is jön ez a nyitottság és határozottság, mert Valentin-napon különleges társat sodorhat az utadba a sorsod. Jól tennéd, ha megszeppenés helyett intelligenciáddal, kedvességeddel nyűgöznéd le. Nagyon sok értékes tapasztalatot gyűjtöttél az elmúlt időszakban, most alkalmad lesz ezt a tudást hasznosítani is. Szóval, ismerkedj bátran, és vesd bele magad az érzelmek tengerébe.

Csillagjegyek és a Valentin-nap

Fotó: Getty Images/Phamai Techaphan

Bak

Bak jegyűként nem mondhatni, hogy a Valentin-nap megszállottja lennél, idén mégis megérzel és megtapasztalhatsz valami igazán különlegeset benne. Tedd félre a munkát február 14-én, és add át szívedet a valódi romantikának. Egyre magabiztosabb vagy, egyre inkább tudod, mit és hogyan szeretnél megvalósítani a szerelemben, a párkapcsolatban. Most már csak egy valódi társ hiányzik? A szerelmesek napján bármi megtörténhet. A szerencsés véletleneknek köszönhetően olyan partner léphet az életedbe, akiről mindig is álmodtál. Innentől pedig csak rajtad múlik, hogyan folytatódik ez a különleges találkozás…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top