nlc.hu
Horoszkóp

Így írj romantikus és szexi üzenetet a csillagjegye alapján

Ezzel a Valentin-napi üzenettel lepd meg őt a horoszkópja szerint!

Várod már az estét? Megvan az ajándék, behűtötted az italt és azt is tudod, mit veszel fel. Már csak az maradt hátra, hogy egy kecsegtető üzenettel felköszöntsd a Valentinodat.

Egy kedves üzenettel bármikor fel tudod dobni a szerelmed napját. Ezen napon pedig tökéletes lesz arra, hogy kapcsolódjatok és még jobban ráhangolódjatok a későbbi személyes találkára. Küldj neki mellé egy fotót, ami lehet cuki, szexi vagy romantikus. A szövegben pedig segítünk, hogy mivel tudod felvillanyozni a legjobban, a csillagjegye alapján. Szerelemre fel!

szerelmespár romantikus környezetben

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

A tűz jegy szülöttje imád dirigálni, ami nem biztos, hogy neked mindig jól esik. De ma tedd boldoggá azzal is, hogy teljesen átadod neki az irányítást.
„Semmi mást nem akarok, csak téged. És ma este MINDENBEN te lehetsz a főnök!”

Bika (április 19. – május 20.)

Teljesen odáig van, hogy szexi estét szervezel neki! Minden elvarázsolja, ahol az ízek, illatok és a látvány van középpontban, rólad nem is beszélve.
„A kedvenc borod van a kezemben, este viszek mindent, mi szem s száj ingere. A desszert pedig te leszel!”

Ikrek (május 21. – június 20.)

A játékos Ikrek mindig mozgásban van. Rövid, flörtölős üzenettel vághatsz az elevenébe, hogy őrült izgalommal várjon rád.
„Még mindig a pólódban vagyok, rajta az illatoddal. Meg kell harcolnod érte – az ágy lesz a terep…”

Rák (június 21. – július 22.)

Ő csak arra vágyik, hogy szeressen és szeressék. Ezen a napon is azt add tudtára, mennyire fontos neked.
„Tudnod kell, hogy mennyire szeretlek és tisztellek! Köszönöm, hogy az életem része vagy. Alig várom a mai gyönyörű estét veled.”

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A legszebb ajándék, ha ő van a középpontban. Valentin napra pedig kapjon még tízszer annyi figyelmet, hogy tudja, mennyire szereted.
„Helló szexi, nem bírok semmit csinálni, mert folyton rajtad jár az eszem. Azt hiszem, ma én fallak fel… és egy falatnyi pirosat viselek majd hozzá!”

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Mindig van egy pontos terve, szükség esetére pedig B és C terve. Bizonyosodj meg, hogy ezen az estén senki és semmi más nincs a naptárába írva, csak te és ő.
„Ugye tudod, hogy ma mindent én rendezek el? Csak az élvezetre koncentrálj, és jó sok helyet hagyj neki!”

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Vénusz az uralkodója, szépség és szerelemfüggő. A képzelete határtalan, és kiugrik a bőréből, ha tudja, partnere vagy a bűnbeesésben.
„Bármilyen szerepet választhatsz! Ki leszel ma, és ki legyek én? Minden fantáziádat valóra akarom váltani!”

Skorpió (október 23. – november 21.)

Az ábrándos Skorpió tudni akarja, hogy csak rá figyelsz. Ma este zárj ki minden mást, és merülj el vele a titokzatos, túlfűtött világába.
„Alig várom, hogy együtt legyünk. Egész éjjel a rabszolgád leszek, akinek semmi más dolga nincs, csak téged boldoggá tenni.”

Nyilas (november 22. – december 21.)

Semmi kiszámítható unalmasság nem jöhet szóba! Bármit terveztél, borítsd fel, szervezd át, és lepd meg úgy, hogy napokig nem tér majd magához.
„Állj készen a megbeszélt időben, később küldöm a listát, hogy mire lesz még szükség. Mindenre készülj, és az ellenkezőjére is!”

Bak (december 22. – január 19.)

Mindig, mindent nagyon akar, és nem bíz semmit a véletlenre. Hónapokkal ezelőtt megtervezte ezt az estét, te pedig annyi tehetsz, hogy lazítasz a feszített tempón.
„Ugye abbahagyod a munkát, mire odaérek? Csak vicceltem. Egy órával előbb érkezem, van nálam egy üveg varázslatos masszázsolaj.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Rengeteg izgalmas témátok van, a világról, emberekről, fejlődésről. Izgatottan várja, hogy az este folyamán megvitassátok a legutóbb küldött cikkeket, de ma a világ nem szól másról, csak kettőtökről és a szenvedélyről.
„Imádtam, amit küldtél, akarom hallani a véleményedet! De olyan izgató, ahogy szenvedéllyel beszélsz, lehet, hogy beléd kell fojtanom a szót…”

Halak (február 19. – március 20.)

Álmodozó, érzéki és érzékeny a kedvesed, a Valentinnap romantikájában ég már napok óta. Írj olyat, amitől könnybe lábad a szeme, és nyugodtan írj még, többször is a nap folyamán.
„Rólad álmodtam ma éjjel is. Elmesélem, miközben fogom a kezed, és elveszek a szépséges szemeidben. Várom már nagyon.”

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top