Horoszkóp

Ezt a romantikus filmet nézd meg Valentin-napon a horoszkóp szerint

Közeleg a Valentin-nap. A horoszkóp szerint ezt a romantikus filmet érdemes megnézned a szerelmesek napján. Mi is azt javasoljuk, ne hagyd ki. Sőt, a következő 12 csodásan romantikus film közül valójában mindegyiket szívből ajánljuk.

Kos

pozitív tulajdonságok horoszkóp kos csillagjegyA Kos szereti a kihívásokat, mindenkor az ösztöneire hallgat, merész, bátor csillagjegy. Pontosan ezért illik hozzá a leginkább A nagy csobbanás című film, melyben Daryl Hannah vonzó hableányként szeret bele a Tom Hanks alakította jóképű fiatalemberbe. Valentin-napon kihagyhatatlan.

Bika

pozitív tulajdonságok horoszkóp bika csillagjegyA Bika a finom és szép dolgok híve. Imádja a luxust, a finom ételeket, italokat, a pazar környezetet, nem mellesleg bámulatosan romantikus. A hozzá leginkább illő, csodaszépen fotózott film a Pár lépés a Mennyország, amely a 2. világháborút megjárt katona, Keanu Reeves és egy gyönyörű mexikói hölgy, Aitana Sánches-Gijon szerelmét meséli el.

Ikrek

pozitív tulajdonságok horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikrek alapvetően nagyon vidám csillagjegy. Remekül kommunikál, szívesen ír naplót, szereti a nagy társaságot, a barátokat. Nem mellesleg néha kicsit szétszórt és meggondolatlan, de tény és való, nagyon szerethető típus. Épp mint Bridget Jones és az ő naplója.

Rák

pozitív tulajdonságok horoszkóp rák csillagjegyA romantikus Rák ki nem hagyná a Valentin-napot. Számára valódi ünnep február 14-e, amikor ajándékokkal, kedvességekkel halmozhatja el a szeretteit. Neki főleg kötelező a romantikus film ezen a napon. Tökéletes választás a Valentin-nap. Hogy zsebkendő nem marad szárazon, az biztos.

Oroszlán

pozitív tulajdonságok horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán valójában nagyon is szerelmes típus. Az igazi, a nagy, a különleges szerelemről ábrándozik. Amikor ő lehet a királynő, párja oldalán csilloghat. Hatalmas a szíve, nagyon tud szeretni. Kedves, bájos, megnyerő személyiségével könnyedén elvarázsolja a többieket. Valentin-napra tökéletes választás az örök klasszikus Micsoda nő.

Szűz

pozitív tulajdonságok horoszkóp szűz csillagjegyA Szűz maximalista és kissé finnyás típus. Könnyedén kiszúrja a másik ember hibáit, persze önmagával szemben sem elnéző. Neki kötelező romantikus film a 10 dolog, amit utálok benned, hiszen a romantikus történet vicces formában mutat görbe tükröt elé. Valentin-napon is.

Mérleg

pozitív tulajdonságok horoszkóp mérleg csillagjegyA Mérleg nagyon barátságos és bájos csillagjegy, imádja a társasági eseményeket, a sztárok ragyogó világa különösen vonzza. Romantikus típus, így a Valentin-nap számára is különleges jelentőséggel bír. A szerelmesek napján a Sztárom a párom című film igazán megható pillanatokat okoz neki.

Skorpió

pozitív tulajdonságok horoszkóp skorpió csillagjegyA Skorpió imádja a titokzatosságot. A szemmel nem látható világ nagyon erősen vonzza őt. Hisz az angyalok, a szellemek létezésében. Bár ő nem az a kifejezetten romantikus típus, de ő is el tud érzékenyülni, meg tud hatódni. Valentin-napra ideális választás a Ghost című film.

Nyilas

pozitív tulajdonságok horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas az egyik legtársaságkedvelőbb, legszabadabb csillagjegy. Remek a humora, imádja a komédiát, a vígjátékokat, de azért a romantikát sem veti meg. A Valentin-napért ugyan nem rajong különösebben, de a Bazi nagy görög lagzi igazi kikapcsolódás lehet a szerelmesek napján.

Bak

pozitív tulajdonságok horoszkóp bak csillagjegyA Bak hűvösnek, visszafogottnak tűnik. A lelkében valójában igazi álmodozó típus, aki nagyon is rajong az esküvőkért. Párjával kettesben romantikus oldalát is megvillantja. Ha nem is tartja különösebben számon a Valentin-napot, a 27 idegen igen című film nagyon is felkelti az érdeklődését.

Vízöntő

pozitív tulajdonságok horoszkóp vízöntő csillagjegyA Vízöntő valódi egyéniség. Az érzéseit nem mutatja ki ugyan könnyen, de ez nem jelenti, hogy nem érezne nagyon mélyen. Sőt valójában a romantika sem áll tőle olyan távol, főleg ha egyedi, és kicsit sem csöpögős. Az igazából szerelem ideális választás Valentin-napra.

Halak

pozitív tulajdonságok horoszkóp halak csillagjegyHalak is mélyen érző és persze nagyon romantikus csillagjegy. Határozottan kedveli a Valentin-napot, és persze a finom csokit is, amivel megajándékozza őt a kedvese. Valentin-napra igazi romantikus film dukál számára is, az Éjjel a parton című gyönyörű történet biztosan meghatja finom lelkét.

(via elite daily) Kiemelt kép: iStockphoto

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top