Horoszkóp

5 tipp, amivel a Bak férfit boldoggá teszed az ágyban

Minden férfi külön történet, de egy Bak jegyűre még nehezebb ráérezni. Ott kezdődik a dolog, hogy a figyelmét is nehéz felkelteni, és utána jön még a neheze.

A Bak csillagjegy számára különösen fontos, hogy ő szemelje ki és cserkéssze be a kiválasztott hölgyet. Erős vonzalom kell a részéről, hogy tovább haladjon veled. Ha viszont sikerült idáig eljutnod, jobb, ha tisztában vagy, mire is készülj.
A Bak férfi komoly, karrierista, törtető és hagyománytisztelő. Nincs ideje mindenki ügyes-bajos apróságaira, de ezt nem is rejti véka alá. Az ágyban is hasonlóan tiszta a képlet: bármit megtesz a te élvezetedért, cserébe ezt várja tőled is. A helyzet, ahol mindenki nyer. Ha nem vagy biztos benne, hogy mit is szeretne az ágyban a Bak, nyűgözd le a következő útmutató segítségével.

ágybannő

Fotó: Pixabay

1. Nála az irányítás

A kontrollmániás Bak az ágyban sem bír kibújni a bőréből, nála lesz az irányítás. Nem tudod rávenni semmire, ami kicsit is alárendeltté teszi, viszont ő szívesen kipróbálná, hogy elpaskoljon, vagy az ágyhoz kötözzön. Csak akkor menj bele, ha teljesen biztonságban érzed magad vele, és akkor is találjatok ki egy biztonsági jelzést. Erőteljes izgalmi állapotban nem biztos, hogy érzitek majd a határaitokat, de a Bak bármilyen domináns, alapvetően gyengéd fickó.

2. Légy stílusos

A Bak figyelmét nem tudod felkelteni szexi rucikkal. Nem esete, ha valami közönségesbe hajlik, inkább az elegáns, nőies, finom dolgokat kedveli a partnerén. Egy szűk szoknya, csinos magas sarkú cipő, jól szabott blúz izgatóbb lesz neki, mint bármilyen mély kivágás vagy magas slicc.

3. Nem egyéjszakás

Ha azt gondoltad, hogy minden pasi a legrövidebb úton ágyba vinné az új partnerét, nos, a Bika a kivétel. Hagyományos eszmék híve, nem venne feleségül olyan nőt, aki az első randin lefekszik vele. A tökéletes az lenne neki, ha talál egy szüzet, akinek ő lesz az első. De persze azzal is beéri, ha lassan haladtok a beteljesülés pillanatához – így a vágyakozás is a végletekig fokozódik. Az ő kedvese tiszta, éteri kell, hogy legyen, nem szereti hallani, hogy más is volt már előtte.

4. Semmi durvulás

Nem vele fogod megélni a legvadabb szexuális fantáziáidat. Szereti, ha ő a domináns, gyengéd kötözés még belefér neki, de sem a szerepjátékok, sem az erőszak nem fekszik neki. Pláne, ha te kezdeményezed. Hosszú távú kapcsolataiban végképp nem tudja kombinálni a szexuális kicsapongást és a szerelmese mivoltát, neki ez két külön dolog. Ha érzelmes románcba kerülsz vele, csak a testeddel akar foglalkozni, érzékien szerelmeskedni, rajongani minden porcikádért. Hidd el, így is csodás lesz!

5. Nézz a szemébe vágyakozva

A Bak férfi nem szereti a kihívó viselkedést, öltözéket, sem sminket. Nem kell, hogy eljátszd a jó kislányt, de ne viselkedj ledér módon. Legyél vele természetes, és ne próbálj más valaki lenni. Szereti, ha kezdeményezel, de harmonikus módon. Semmi csúnya beszéd, csak finom érintések, csókok – és az a nézés. Amikor csábítóan ránézel, huncutul mosolyogsz. El fog olvadni, és téged is erre a szintre hevít.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top