nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Csillagjegyek a szerelem bűvöletében – Heti angyalhoroszkóp 2023. február 14-től

Az angyaloknak tán nincs szükségük romantikázásra, de nekünk annál inkább!

Az angyalok szerint add át magad a szerelem hullámainak és közben öleld magadhoz szorosan párodat az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy most bármi lehetséges, bármit elérhetsz kedveseddel együttműködve. De azt már neked kell kitalálnod, megálmodnod, hogy hol tudnátok kikapcsolódni, megfűszerezni valamivel az együttlétet. Vigyázz, romantikáról volt szó, nem vad csábításról!

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a mai Valentin-napot kiterjesztheted akár egész hétre is, és még több minőségi időt tölthetsz kedveseddel. Végy erőt magadon, szakadj ki az otthon öleléséből, próbáljatok ki új, izgalmas helyeket.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy szerelmes szavaiddal pillanatok alatt felhevítheted választottad szívét. Ne játssz vele, tartsd be ígéreteidet! Környezeted nemcsak gyors észjárásodat, hanem humorsziporkáidat is élvezheti.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy csak lazán! Vedd könnyedén az utadba kerülő akadályokat. Nincs szükséged semmilyen különleges varázsszerre, egyszerűen csak add magad, olyan elbűvölő tudsz lenni, hogy senki nem tud neked ellenállni.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy ha úgy érzed, szinte kicsattansz az erőtől, nézz körül, kinek tudnál segíteni. Ha szingli vagy, lehet, hogy ezzel egyből egy hódolót is szerzel magadnak. A gyávaságot hírből sem ismered, de a szerelemben lehet, hogy jobb egy kis óvatosság.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy jobban tennéd, ha félretennéd feladatlistádat és inkább párod jelzéseire figyelnél. Akadhat olyan helyzet, amikor neki kell a középpontban állnia. Néha nem baj, ha romantikus fantáziádtól kérsz tanácsot és kétely nélkül hallgatsz is rá…

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy engedd el a görcsöket, néha neked is kijár, hogy álmodozz és fantáziádra hagyatkozz. Avasd be szerelmedet és álmodjatok ketten tovább, előttetek az egész hét, hogy formába is öntsétek romantikus vágyaitokat.

Angyali ölelés

Angyali ölelés (Fotó: Unsplash)

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy most aztán fülig merülhetsz mély érzelmeidbe. A szenvedélyt most nem is nagyon lehetne háttérbe szorítani, de lehet, hogy jobb lenne türelmesnek lenned, legalább hétvégéig. Kedvesed biztos megértő lesz, különösen, ha megígéred, hogy különleges élményt tartogatsz számára.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy bár letagadhatatlanok mély érzéseid, adj elég időt párodnak is, hogy letisztuljanak benne a dolgok. Lehetséges, hogy a te tempód túl gyors a többieknek, ezért eltérő sebességgel haladtok – de ennek ellenére lehet közös és követhető utatok.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ha akarsz, igazi mesebeli hangulatot tudsz teremteni magad körül. Ha ma még nem is sikerül teljesen, de hétvégén majd igazán átadhatod magad a szerelemnek. Engedd bele magad, engedd meg magadnak, az angyalok vigyáznak rád…

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy igazi mókamesterként vesd bele magad ebbe a napba és aztán az egész hétbe is. Azért józanságodból is őrizz meg egy csipetnyit, csak pár napig, utána hétvégén már jobban elengedheted magad. Most korlátozottak lehetnek a kifejezési formáid, ennek ellenére találd fel magad!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy maga leszel a megtestesült kecs és báj, ezzel pedig bárkit (újra) elvarázsolhatsz. Csak ne élj vissza vele! Lépj előre álmaid és vágyaid felé, ne riadj vissza, ha kiderül, hogy kemény munka vár rád és kapaszkodnod is kell felfelé. Ne aggódj, a szerelem vezetni fog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top