Horoszkóp

Ez az arkangyal vigyáz rád a horoszkóp szerint

Az arkangyalok Isten hírvivői, ők a legfőbb angyalok az angyali rendben. Kíváncsi vagy, vajon melyik arkangyal segítségét kérheted? Ki vigyáz rád, és figyel téged a leginkább? A horoszkópból valamennyi csillagjegy arkangyalára fény derül. Melyik a tiéd?

A Kos (március 20. – április 19.)

kos horoszkóp arkangyalKos jegyűként Camael arkangyal segítségét kérheted. Angyalodhoz épp úgy a Mars bolygó tartozik, mint hozzád, napja pedig a kedd. Az angyal támogat magabiztosságodban, a céljaid elérésében. Kérd bátran a segítségét.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika horoszkóp arkangyalA csillagjegyedhez tartozó arkangyal Hagiel. Angyalod felügyeli bolygódat, a Vénuszt, szerencsenapod pedig a péntek. Hagiel segítségét, az energiáját bármikor kérheted, amikor nyugalomra, stabilitásra vágysz. Bika jegyűként a szépség, a megbízhatóság, a gyakorlatiasság rendkívül fontos értékek a számodra.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek horoszkóp arkangyalAz Ikrek csillagjegy segítője Rafael arkangyal. Hozzá tartozik bolygód, a Merkúr, a szerdai nap, az égtájak közül pedig Kelet. Arkangyalod segít téged a megfelelő kommunikációban, a rugalmasságban, a gondolkodásban és a tehetséged kibontakoztatásában. Fordulj hozzá mindenkor, ha szükségét érzed.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák horoszkóp arkangyalHoroszkópod szerint téged Gabriel arkangyal segít. Ő felügyeli a Holdat, amely a téged uraló planéta, a hétfői napot és az égtájak közül Nyugatot is. Angyalod a harmónia, a családi béke, a gondoskodás megteremtésében támogat. Rák jegyűként ezentúl sosem leszel egyedül, hiszen arkangyalod mindenben segít, csak kérned kell tőle.

horoszkóp csillagjegy arkangyal

Ezek az arkangyalok segítik a csillagjegyeket

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán horoszkóp arkangyalAz Oroszlán segítségére ki más is siethetne, mint a legfőbb arkangyal, Mihály. Ő felügyeli az asztrológia szerinti uralkodó bolygódat, a Napot, és a vasárnap is hozzá tartozik, valamint az égtájak közül ő Dél uralkodója is. Arkangyalod támogat, hogy a legjobb tulajdonságaidat hozhasd ki magadból.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz horoszkóp arkangyalA Szűz arkangyala szintén Rafael, hiszen az Ikrekhez hasonlóan a te uralkodó bolygód is a Merkúr. A szerda a szerencsenapod. Rafael a gyógyítás arkangyala is. Rólad köztudott, mennyire figyelsz az egészségedre, bármikor, ha problémád adódik, arkangyalod segítségedre siet a megoldáshoz vezető úton.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg horoszkóp arkangyalMérleg jegyűként a Bika csillagjegyhez hasonlóan téged is a Vénusz bolygó ural, ezért a te arkangyalod is Hagiel, szerencsenapod pedig a péntek. Hagiel segítségedre siet, amikor a megbillen a harmónia az életedben, amikor újra talpra akarsz állni, vagy amikor a diplomáciai képességedet erősítenéd.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió horoszkóp arkangyalSkorpió jegyűként téged két bolygó, a Mars és a Plútó ural, éppen ezért Camael és Azrael arkangyalok segítségét kérheted. Szerencsenapod a kedd. Az arkangyalok bámulatos energiával töltik fel a lelked, szó szerint hegyeket mozgathatsz meg. Kérd a segítségüket, amikor elöntenek a negatív érzések, vagy bármely okból az életed mélypontra kerül.

arkangyalok csillagjegyek horoszkóp

Az arkangyalok támogatnak és segítenek, amikor kéred

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkóp arkangyalNyilas jegyűként téged Zadkiel arkangyal támogat. Uralkodó bolygód a Jupiter, szerencsenapod pedig a csütörtök. Zadkiel a spirituális fejlődés és átalakulás képviselője is. Arkangyalod segítségét mindenkor kérheted, támogat, amikor utazol, és akkor is, amikor elveszíted a rád annyira jellemző optimista hozzáállást.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak horoszkóp arkangyalBak jegyűként uralkodó bolygód a Szaturnusz, arkangyalod pedig Cassiel. Keményen és nagyon szívósan dolgozol, de neked is szükséged van időnként kikapcsolódásra, a lazításra. Arkangyalod mindenkor segít, amikor elhalmoz a munka, vagy túlterheled magad. Különösen fontos viszont, hogy a szabályokat mindenkor betartsd.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő horoszkóp arkangyalVízöntő jegyűként téged is két bolygó, a Szaturnusz és az Uránusz ural. Arkangyalaid ezért Cassiel és Uriel. Segítenek, hogy minél inkább követhesd a missziódat, minél inkább használni tudd kivételes humanitárius képességedet. Kérd a segítségüket bármikor, ha úgy érzed, nem találod a számodra rendelt utat.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak horoszkóp arkangyalHalak jegyűként szintén azok közé a csillagjegyek közé tartozol, akiket két bolygó ural. Rád a Neptunusz és a Jupiter planéták energiája hat, arkangyali segítőid pedig Azariel és Zadkiel. Nekik köszönheted bámulatos érzékenységedet és művészi képességedet. Kérd a segítségüket bármikor, ha inspirációra, érzelmi támogatásra van szükséged.

(via body and soul)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top